27 / 04 / 2024

Seren Serengil: Musa Aytun, inşaatçı değil satış elemanı!

Seren Serengil: Musa Aytun, inşaatçı değil satış elemanı!

Seren Serengil'i ile olaylı bir şekilde ayrılan Musa Aytun, inşaat işi yaptığını ve Serengil için ailesine sırt çevirdiğini açıkladı. Aytun’a yanıt veren Seren Serengil, Musa Aytun'un satış elemanı olduğunu iddia etti



Seren Serengil’le boşanma davası devam eden Musa Aytun, evliliğinin eşinin kıskançlıkları nedeniyle bittiğini söylemişti. Aytun’un açıklamalarına Serengil’den sert yanıt geldi.

OLAYLI bir şekilde ayrılan ve boşanma davaları devam eden Musa Aytun’la Seren Serengil arasında sular durulmuyor. Serengil’in iddiaları karşısında suskunluğunu koruyan Aytun, sonunda Hürriyet’in Kelebek ekine konuşmuş, evliliğinin kendisinin kumar alışkanlığı yüzünden değil, Serengil’in kıskançlıkları nedeniyle bittiğini söylemişti. İnşaat işi yaptığını ve Serengil için ailesine sırt çevirdiğini de açıklayan Aytun’a Serengil’den yanıt geldi. Aytun’un satış elemanı olarak çalıştığını iddia eden Serengil, şunları söyledi:

BELGELERLE KANITLAYACAĞIM  

“Musa’nın bu açıklamalarına çok üzüldüm. Beni ve kamuoyunu kandırmaya çalışıyor. Bizim ayrılığımızın tek nedeni, onun kumar alışanlığıdır. Söylediklerini kişiliksizce buluyorum. Ben kıskanç biri olsaydım, dışarı çıkarken kıyafetlerini hazırlar, üzerine parfüm sıkar mıydım? Musa, kumar yüzünden çocukluk arkadaşlarıyla bile görüşemiyor. Önüne gelenden borç para almış, bu yüzden arkadaşları onunla konuşmuyor. Musa’nın kumarbaz olduğunu mahkemede belgelerle kanıtlayacağım.”

DOĞRU SÖYLESEYDİ ONUNLA BARIŞIRDIM

“Biraz dürüst olup yalan söylemeseydi, ben onu yine de severdim. Bana en son attığı mesajda, ‘Ben Allah’ın belası bir adamım. Benden ayrıl, benden hiçbir şey olmaz’ diye yazdı. Şimdi bu yalanları neden söylüyor, bilemiyorum. Gerçi ne söyleyecek, ‘ben kumarbazım’ mı diyecek? Tabii ki ‘Seren kıskançtı’ diyor. Keşke çapkınlık yapsaydı, o zaman affedilirdi ama kumarı nasıl örtebilir? Bu bir hastalık. Bana doğruları söyleseydi, onunla barışır, alnından öperdim. Ayrıca boşanmak istemeyen de kendisi. Davaya bile gelmedi. Ben ondan hiçbir şey istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum.”

ANNEMİN KREDİ KARTIYLA İNTERNETTE KUMAR OYNAMIŞ

“Musa, bankalardan kredi alıp kumar oynamış. Borcu da benim üstüme bıraktı. 300 bin TL ödedim, hâlâ da ödüyorum. Annemin evde olmadığı zaman kredi kartı numaralarını alıp internetten de kumar oynamış. Annem ona dava açacaktı, ben ikna etmeseydim şu anda hapisteydi. ‘Benim ailem inşaatçı’ diyor, öyle bir şey de yok. Kendisi Yeşil İnşaat’ta satış elemanı olarak çalışıyor. Babasının da Beylikdüzü’nde küçük bir ofisi var.”

TWITTER’A DA YAZDI
 
Seren Serengil, Musa Aytun’un açıklamalarını okuduktan sonra Twitter’daki sayfasına şunları yazdı:

“Bugün eşim babasının korkusuyla saçma sapan açıklamalar yaptı. Sabah sabah bu kadar yalanı okuyunca sinirlerim bozuldu. Pes valla pes!”

“Kumar oynadın! Kendi paranla değil, kayınvalidenin kartlarıyla! Kıskançsam, ayrılmadan 5 ay önce niye tüp bebek yaptın, dürüst ol, adam ol!”

“Musa, geçen hafta birlikteydin bu kıskanç karınla, neden gerçekleri anlatmıyorsun? Barışmak için arkadaşının arabasıyla geldiğini anlat, erkek ol.”
Hürriyet/Demirhan HARARLI


Geri Dön