27 / 04 / 2024

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...



Ülkemizin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya, magazin gündeminde düşmüyor. Sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen ünlü isim bu defa da emlak yatırımları ile konuşuldu. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evine verdiği para duyanları şaşırttı. 

Bursa'da Bugün'ün aktardığı habere göre son olarak Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya başarılı projeler imza atmayı sürdürürken, kazancını da gayrimenkule yatırıyor. Hem geleneksel medyada hem de dijitalde yaptığı işlerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü isim magazin dünyasında sık sık anılan isimler arasında bulunuyor. Genellikle aşk hayatıyla gündem olan Sarıkaya şimdi de gayrimenkul yatırımlarıyla konuşuluyor.

Serenay Sarıkaya, sadece oyunculuk başarılarıyla değil, yaptığı akıllıca gayrimenkul yatırımlarıyla da adından söz ettirirken hayranları da güzel oyuncunun mal varlığını merak ediyor. Sanat dünyasının en çok kazanan isimleri arasında yer alan Serenay Sarıkaya, kazancını arsa ve gayrimenkul alımıyla değerlendirme konusunda da oldukça başarılı bir portföy oluşturdu.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

BOĞAZ MANZARALI YENİ YUVASI DUDAK UÇUKLATTI

Güzel oyuncu, son yatırımını mega kent İstanbul'un gözde mekanlarından birinde, Boğaz manzaralı lüks bir eve yaparak dikkatleri de üzerine çekmişti. Serenay Sarıkaya'nın yeni evi için cömertçe ödediği 40 milyon TL. Bu da Sarıkaya'nın bu yatırıma ne kadar değer verdiğini gösteriyor.

Daha önce bir alışveriş merkezinin üzerindeki rezidansta yaşayan başarılı oyuncu, şimdi geniş yeşil alanları olan, huzurlu ve lüks bir evde yaşamanın da tadını çıkarıyor.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA EMLAK YATIRIMLARI

Serenay Sarıkaya'nın yatırım yaptığı emlak yatırımları sadece İstanbul ile sınırlı değil. Bodrum, Çanakkale ve Marmaris gibi Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinde arsa ve evleri bulunan Sarıkaya, gayrimenkul yatırımları konusunda oldukça geniş bir vizyona da sahip. Geçtiğimiz yaz Marmaris'teki yazlığı için 10 milyon lira ödeyen Serenay Sarıkaya, şu ana kadar toplamda yaklaşık olarak 20 dönümlük bir alana sahip oldu.

 

Ticari gayrimenkullerde 4 kata varan kira zammı: Küçük işletmeler kapanıyor!

Faiz geliri için evini satmayı düşünenler dikkat! 

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!


Geri Dön