Konut

Servcorp ofisleri ayda 2 bin 500 dolara!

Servcorp, İstanbul"daki ikinci ofis merkezini 5 Ekim 2011 çarşamba günü Levent Tekfen Tower"da açtı. Servcorp ofislerini yalnızca aylık 2 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla kullanmak mümkün

Türkiye pazarına 2010 yılında giren, dünya çapında 22 ülkede, 120 lokasyonda hazır ve sanal ofis çözümleri sunan Servcorp, İstanbul"daki ikinci ofis merkezini 5 Ekim 2011 çarşamba günü Levent Tekfen Tower"da düzenlediği özel davet ile açtı.
Avustralya Türkiye Büyükelçisi Ian Biggs"in de onursal konuk olarak katıldığı davete, gayrimenkul danışmanları, önemli iş adamları ve Servcorp müşterileri özel ilgi gösterdi.
Davette konuklarla sektöre dair bilgiler paylaşırken, Türkiye"ye yönelik Servcorp"un bakış açısını paylaşan Servcorp Orta Doğu Genel Müdürü Laudy Lahdo konuşmasında, œArtık, İstanbul"un en heyecan verici iş adreslerinden birinde hizmet vermeye başladık. Türkiye yıllık %9,2 büyüme ile dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri. Bu noktada İstanbul, Servcorp için son derece cazip bir merkez dedi.
Dünya çapında son yıllarda trend olan kozmopolit lüks yaşamı, bulunduğu lokasyonların kalitesine yansıtarak geleneksel ofis kavramını değiştiren Servcorp, Nişantaşı Orjin Ofisi"nin ardından, Türkiye"deki ikinci merkez Tekfen Tower"da hizmete girdi. İstanbul"da iş hayatının nabzının attığı en iyi lokasyonda, panoramik şehir manzarasına sahip olan Tekfen Tower Servcorp, 5 Ekim 2011 çarşamba günü Avustralya Türkiye Büyükelçisi Ian Biggs"in de katılımıyla gerçekleştirilen görkemli bir törenle iş dünyası ile buluştu.
Tekfen Tower Servcorp, 100"e yakın şirkete 30 ofis, toplantı salonları, resepsiyon, IT ve telekomünikasyon servisleri ile hem doğrudan ofis hem de sanal ortamda ofis verecek. Levent Tekfen Tower"ın 8"inci katında bulunan Servcorp, 2 milyon dolarlık yatırım ile 1 milyon dolarlık özel dekorasyon ve IT sistemi ile donatıldı.
Türkiye"de ofis kavramına yeni trendler eklenmesi üzerine, İstanbul"un en cazip merkezlerinden biri olan Levent"te en prestijli ofis adreslerine bir yenisini daha ekleyen Servcorp, Tekfen Tower binasının metro istasyonuna yakın olması, AVM dünyasının en önemli merkezlerine yürüme mesafesinde olması ve geniş otopark hizmeti ile de dikkat çekiyor.
İstanbul"u Ortadoğu ve Avrupa arasında ekonomi ve ticaretteki stratejik önemi nedeniyle özel olarak seçtiklerini belirten Lahdo, Servcorp"un şirket olarak her ofis katı için ortalama 500 bin dolar harcadığını belirtti. Lahdo, œSürekli yeni yatırımlar planlıyoruz. şžu anda dünya çapında 15 yeni kat için yer bakıyoruz. Türkiye"de önümüzdeki yıllarda da ofis pazarı büyümeye ve ofislere dönük talep artmaya devam edecek. Bu kapsamda, önümüzdeki yıllarda İstanbul"un Asya yakasında ve Ankara"da büyümeyi planlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası"nın ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası"nın Asya yakasındaki Ataşehir"e taşınmayı planladığı göz önünde bulundurulduğunda, 9 bin finans sektörü çalışanının İstanbul"un bu yeni ve yükselen finans merkezine taşınmasını bekliyoruz. Dolayısı ile ofislere dönük talebin kesinlikle artacağını söyleyebiliriz ve bu da Servcorp için A sınıfı ofislerinin sayısını artırarak müşterilerine birinci sınıf hizmet götürmeye devam etmek için bir fırsat anlamına gelecek. dedi.
Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, çin, Güneydoğu Asya, Hindistan, Avrupa ve Orta Doğu gibi Dünya ekonomisini yöneten en önemli şehirlerde, uluslararası sanal ve kiralık hazır ofis sistemlerini işleten Servcorp, geçen sene de New York, Yokohama, Chicago, İstanbul, Riyad, Beyrut, Washington, Kowloon ve Los Angeles"ın da bulunduğu 20 yeni kente daha girdi. Servcorp, bu yıl da yeni 22 lokasyonda hizmete geçerek yıl sonunda 130 şehirde ofis açmış olacak.
Servcorp Orta Doğu Genel Müdürü Laudy Lahdo, œArtık, İstanbul"un en heyecan verici iş adreslerinden birinde hizmet vermeye başladık. Türkiye yıllık %9,2 büyüme ile dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri. Bu noktada İstanbul Servcorp için son derece cazip bir merkez. dedi.
Servcorp İstanbul Genel Müdürü Laudy Lahdo, bir şirket veya iş adamanın Tekfen Tower"da bir ofis açması için aylık en az 17 bin 749 dolarlık bir bütçe ayırması gerekirken, kira, sekreter, ofis, dekorasyon, IT ve telekomünikasyon hizmetleri dahil olarak Servcorp ofislerini yalnızca aylık 2 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla kullanabileceğini söyledi.
Servcorp İstanbul Genel Müdürü Laudy Lahdo İstanbul"a yapılan yatırımların gün geçtikçe arttığına dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı: œİstanbul pazarına girdiğimiz için çok heyecanlıyız. Burada müşterilerimize kendilerine, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının her ikisine de yakınlığıyla bilinen dünya ticaret rotalarının birleştiği noktada yer edinme fırsatı sağlayacak mükemmel bir iş adresidir. İstanbul"daki müşterilerimize Servcorp"un dünya çapındaki en iyi adreslerinin hızla büyüyen küresel iş ağını sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu çok uluslu bir organizasyonun son derece sistematik altyapısını sağlayan iş ağı sayesinde onlar esas iş hedeflerine yoğunlaşırken Servcorp"un küresel ofis ağlarını da kullanma fırsatı bulacaklar.