06 / 05 / 2024

Servcorp Platinum paketiyle Ağustos ayı bedelsiz ofis!

Servcorp Platinum paketiyle Ağustos ayı bedelsiz ofis!

Türkiye 'de Nişantaşı ve Tekfen Tower 'de ofislerini iş dünyasına açan Servcorp, yaz dönemine yönelik özel kampanyası ile, Ağustos ayı boyunca ofis kullanımını ise ücretsiz sunuyor!..



Dünyanın en iyi hazır ve sanal ofis çözümlerini üreten Servcorp, dünyada 120 'den fazla lokasyonda, en prestijli binalarda yüksek kalite ve IT ile özellikle yurtdışına açılan firmalara hizmet veriyor.

Özellikle yurtdışına açılan sanal ofis müşterilerine, farklı ülkelerde de ofis kullanma olanağı tanıyan Servcorp, en kapsamlı olan Platinum paketinde hazır ofis kullanmak isteyen müşterilerine telefon cevaplama, adres, business lounge kullanımı sunuyor. Dünyanın en prestijli ofislerine sahip olmak isteyenlere Platinum Plus paketi sunan Servcorp, bu pakette ise müşterilerine dünyanın herhangi bir yerindeki iki ayrı lokasyonda adres, telefon cevaplama ve ofis kullanımı hizmeti sunuyor. Servcorp ofislerini kiralayan firma ve işadamları, iş seyahatlerinde de, o kentteki Servcorp ofislerinin toplantı odaları ve hizmetlerinden çok uygun fiyatla yararlanabiliyorlar.

Sadece Ağustos ayına özel Servcorp müşterilerine özel hazırlanan paket fiyatları şöyle:

TEKFEN TOWER NİşžANTAşžI ORJIN

PLATINUM   540 TL 465 TL

PLATINUM PLUS 780 TL 675 TL

Servcorp müşterilerinin dünyanın herhangi bir yerinde prestijli bir ofis adresi ve telefon numarası da oluyor. Her ofis müşterisinin, diğer ülkedeki Servcorp ofislerinden ayda 5 gün yararlanma şansı da bulunuyor.

Servcorp dünyanın en iyi hazır ve sanal ofis çözümleri sunar. 1978 'de Sidney 'de kurulan Servcorp prestijli Chifley Kulesi (Sidney), Shiroyama Trust Kulesi ( Tokyo), Emirates Kuleleri (Dubai) ve Louis Vuitton Binası (Paris) içeren Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, çin, Güney-doğu Asya, Hindistan, Avrupa ve Orta Doğu gibi en önemli şehirlerin uluslararası ağını işletiyor.

www.servcorp.com.tr


Geri Dön