GYO

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar... Ş

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin Kısmi Bölünme İşlemi ile ilgili açıklama yaptı. 
 
Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü' ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. 

İşte ayrıntılar ve Servet GYO'nun o açıklaması...

Bu kapsamda, Güney İstanbul'un portföyünde yer alan "Çelik - Yenal İş Merkezi'nin tamamı ve Flatofis İş Merkezi'nde bir adet bağımsız bölüm ile Güney İstanbul'un, Servet GYO'ya olan borçlarının bir kısmı yeni kurulan Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'ye devredildi. 

Güney İstanbul'da olduğu gibi, yeni kurulan Boğaziçi Çelik'in 50 bin lira tutarındaki sermayesinin tamamı yüzde 100'ü Servet GYO'ya ait. 

Bu bölünme sonucunda Servet GYO iştiraklerine yeni bir şirket olan Boğaziçi Çelik eklendi, şirketin dolaylı varlıklarında ve iştiraklerden olan alacaklarında herhangi bir değişiklik yaşanmadı.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu kısmi bölünme işlemi tescil edildi.

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.' nin (GÜNEY İSTANBUL) 15.09.2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü' ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edilmiştir.

Buna göre; GÜNEY' in portföyünde yer alan "Çelik & Yenal İş Merkezi'nin tamamı ve Flatofis İş Merkezi'nde bir adet bağımsız bölüm ile GÜNEY İSTANBUL' un şirketimiz Servet GYO A.Ş.' ne olan borçlarının bir kısmı yeni kurulan "Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.' ne (BOĞAZİÇİ ÇELİK) devredilmiştir. Tıpkı GÜNEY İSTANBUL' da olduğu gibi, yeni kurulan BOĞAZİÇİ ÇELİK' in de 50.000 TL tutarındaki sermayesinin tamamı (%100' ü) şirketimize aittir.

Bu bölünme sonucunda Şirketimizin iştiraklerine yeni bir şirket olan BOĞAZİÇİ ÇELİK eklenmiş olup, şirketimizin dolaylı varlıklarında ve iştiraklerden olan alacaklarında, herhangi bir değişim olmamıştır.

Yatırımcılarımızın bilgi ve dikkatine sunarız.

Saygılarımızla…

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsasına 7.7 milyar TL'lik teklif!