Altın & Gümüş

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak gümüşü işret etti

Piyasalarda hareketli anlar yaşanırken yatırımcılar  altın, dolar ve gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak gümüşü işret etti. Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar için ''Servet kazandılar'' diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!
 

GÜMÜŞ ALIN!

İslam Memiş gümüşteki yükselişlere dikkat çekerek şunları söyledi: "2 yıldır ben Türkiye'de bir gümüş farkındalığı başlattım. İlk iki sene herkes, 'Ben kuyumcuma gittim gümüş bulamıyorum' diyor. Kardeşim sen altın satıyorsun para kazanıyorsun, gümüş sat para kazan.

Diyor ki, 'Gümüşe para mı verilir? Gümüş alınır mı?' Milletin kafasını o kadar bulandırdılar ki şimdi o arkadaşlarımıza ben diyorum ki, 'Size gümüşü kötüleyenin gidin yüzüne tükürün.'' dedi.

SERVET KAZANDILAR!

Gümüşü kötüleyenlerin yüüzne tükürün diyerek gümüşün önemini vurgulayan Memiş, gümüşe yatırım yapanların servet kazandığını açıkladı. Memiş: '' "Niye biliyor musun? İki yıl önce 2.5 TL olan gümüşün gram fiyatı bugün 14.30 TL seviyesinde. Bildiğin servet kazandılar." dedi.

SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI!

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''gümüş bugün ne kadar, bugün gümüş fiyatı kaç lira? Bugün gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar oldu?:'' sorularını arama motorlarında aratıyor.

Gümüş fiyatları, geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olurken, bu sene de yatırımcılar gümüşten umutlu. Gümüş fiyatları Fed faiz kararından sonra yükselişe geçti. 15 TL seviyesini gören gümüş fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe geçti.

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı

Bugün gümüşün ons fiyatı 22,41 dolar seviyesinden değerleniyor. Gümüş alış fiyatı bugün 13,61 lira, gümüş satış fiyatı ise 14,21 lira seviyesinden işlem görüyor.