29 / 04 / 2024

Setra Group Head Ofis adres bilgileri!

Setra Group Head Ofis adres bilgileri!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Setra Group Head Ofis adres bilgileri kapsamında satış ofisi Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Sokak D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir İstanbul'da yer alıyor



Head Ofis İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de  Setra Group  imzası ile inşa ediliyor. Setra Group Head Ofis adres bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Head Ofis Setra Group 2 blok halinde yükseliyor. Projede bloklar 13 ve 23 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 30 adet ofisten meydana geliyor.


Head Ofis Ataşehir güncel fiyat listesi kapsamında metrekaresi 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin satış ofisi ile 0 216 484 0 484 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim sorusuna ilk blok için bu ay içerisinde ikinci blok için ise Mart 2015 yanıtı veriliyor. Head Ofis satılık ofislerin alanları 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Heaf Ofis Ataşehir projesinde kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları bulunuyor. Projede banka kredisi ile ofis sahibi olunabiliyor.


Setra Group Head Ofis adres bilgileri(satış ofisi): Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul


Setra Group Head Ofis adres bilgileri!

Kroki;


Setra Group Head Ofis adres bilgileri!


Head Ofis İstanbul iletişim

Telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com


projeye sor



Geri Dön