Turizm

Setur erken rezervasyona özel fırsatlar sunuyor!

Setur Turizmi tercih edenler 25 Kasım itibariyle hem en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimden yaralanabilecek hem de Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından yararlanma imkanı bulacak...

Bütçe ve zaman planlamasını sağlayan fırsatlar, dilediğiniz yer ve kategorideki oda bulma sıkıntısını ortadan kaldırma imkanı erken rezervasyonla mümkün oluyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, Setur 2014 erken rezervasyon avantajlarını değerlendirdi. Temeller, rezervasyon fırsatlarına ilişkin yaptığı açıklamada,  25 Kasım itibariyle en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başladıklarını ve misafirlerin alacakları indirimlere ilave olarak, Türk Hava Yolları Yolcu programı Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından da yararlanabileceklerini belirtti. Temeller, “Tatilciler Mart ayına kalmadan mutlaka rezervasyonları yaptırmalı ve mümkün olabildiğince uçak ve diğer hizmetleri de çok önceden satın almalı” diyerek tatilcilere tavsiyede bulundu.


Erken rezervasyonun avantajlarından bahseden Oktay Temeller, erken rezervasyonun en önemli noktalarından birinin gidilecek tatilin normal fiyatlarından çok daha uygun ücrete alınabilmesi ve taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanması olarak belirtti. 


Erken Rezervasyon Fırsatlarıyla Tüm Rotalar, Size Özel ve Bütçenize Uygun


2014‘de toplam bireysel yurtiçi tatil rezervasyonlarının % 40’ının erken rezervasyon döneminde gerçekleşmesini öngördüklerini dile getiren Temeller, Setur’un 25 Kasım  itibariyle en seçkin otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başlayacağını ifade etti.  Misafirler, alınacak indirimlere ilave olarak, yapılan her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil hediye edilen Miles&Smiles kampanyasından da faydalanabilecek. Ayrıca Setur’la erken rezervasyon döneminde yapılan yurtiçi otel rezervasyonları, ekstra % 1 gibi sembolik bir poliçe ücreti karşılığında sigortalatılabiliyor ve hiçbir mazeret bildirmeksizin konaklama gününe son 72 saat kalaya kadar iptal edilip yapılan ödeme geri alınabiliyor. 


Dünya