Turizm

Setur'un düzenlediği genel kültür yarışmasının 4.etabı başlıyor!

Ayrıcalıklar dünyası SETUR, Facebook sayfasında “Eğer sen de 'Dünyayı avucumun içi gibi bilirim' diyenlerdensen, hiç durma!” çağrısıyla başlattığı genel kültür yarışmasının dördüncü etabını 22 Ekim – 18 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek...

Costa Classica gemisi ile 2 kişilik Dubai, Umman kıyılarında rüya gibi bir Mavi Yolculuk kazanmak için katılımcıların tek yapması gereken SETUR Facebook sayfasındaki seçilen ülkeler üzerine hazırlanmış genel kültür sorularını yanıtlamak. Katılımcılar yarışmaya Cok Bilen Cok Gezer uygulaması üzerinden,  bir aylık süre içinde 4 kez katılma hakkına sahip olarak aldıkları en yüksek puan ile lider tablosundaki yerlerini alacak.


BİLENLER SETUR’DA BULUŞUYOR, YARIŞANLAR KAZANIYOR 


Yarışmayı birinci olarak tamamlayamayanlar seyahatlerine renk katacak alternatif hediyeleri kazanma fırsatı yakalayacak. 'Çok Bilen Çok Gezer' yarışmasına başvurmak için http://bit.ly/CokBilenCokGezer linkine tıklamanız yeterli.


SONBAHARA ÖZEL MUHTEŞEM ÖDÜLLER… 

En kısa sürede en çok doğru cevabı veren yarışmacı, Costa Classica ile çift kişilik tam pansiyon Dubai, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri gemi turu kazanıyor. İkinci olan katılımcı Grundig G32-LCH-0B 32” (82 cm) Tam Düz Ekran LCD TV, üçüncü katılımcı Opet’ten akaryakıt alımlarında kullanılabilecek 150 TL değerinde Paropuan, dördüncü katılımcı ise  D&R’dan 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak.