02 / 05 / 2024

Sevgi Apartmanı yıkıldı, Ölmez Sarayı ayakta!

Sevgi Apartmanı yıkıldı, Ölmez Sarayı ayakta!

Van depremi çatlaktan sızıp yürekleri dağladı. Ancak hiçbir şey Erciş'teki bir villa kadar hafızalara kazınmadı. O villa depremde enkaza dönüşen ve 20 kişiye mezar olan Sevgi Apartmanı'nın sahibi müteahhit Salih Ölmez'e aitti...



Deprem Sevgi'yi yıktı, Salih Ölmez ayakta kaldı! Simge müteahhit Erciş'teki villasının kapılarını TAKVİM'e açtı

Salih Ölmez, bahçesine 2 Kızılay çadırı kurduğu tripleks villasının kapılarını ilk kez TAKVİM'e açtı. Salih Ölmez, duvarında sadece sıva çatlakları bulunan villasını anlatırken kendini savundu.

ÖZENE BEZENE YAPTIRMIŞ

Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi olmadığını belirten Ölmez, şöyle konuştu: "Sevgi Apartmanı'nı benim de üyesi olduğum bir kooperatif yaptırdı. Malzeme alımına da hiç karışmadım. Orada sadece bir dairem vardı. İnşaat bitince aldım, sonra da sattım. Ben Erciş'te, aralarında devlet dairelerinin de bulunduğu 30-35 bina yaptım. Bunlardan yıkılan ya da ağır hasar gören bir tane bile bina yok. Ailemin oturduğu ev için ebette daha çok uğraştım. Bunda ne var 3 katlı evimin projesini Ankara'da Birlik Mahallesi'nde gördüm. Bilkent Üniversitesi'nde yapılmıştı. Oradan aynen aldım ve uyguladım." Ancak Ölmez, Ankara'dan kopya çektiği villasına girmekte tereddüt etti. Ve insanlar çadır kuyruğuna girerken o lüsk cipinin yanına iki Kızılay çadırı dikti.

TAKVİM


Geri Dön