Altın & Gümüş

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar… Hediyeler arasında ise en fazla pırlanta ve altın ürünleri merak ediliyor

Birçok kişi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nasıl hediyeler alacağını araştırıyor. Hediyeler arasında ise en fazla pırlanta ve altın ürünleri merak ediliyor. Lal Pırlanta’a Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim yapılıyor. Ayrıca trend altın ürünlerinde yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor.  Örneğin 0.50 ct. D Renk HRD Sertifikalı Pırlanta Tektaş Yüzük kredi kartına 3 taksit imkanıyla 73.329 TL yerine sadece 21.999 TL’ye satılıyor.

Yüzüğün ağırlığı yaklaşık olarak yazılmış olup seçeceğiniz ölçüye göre farklılık gösteriyor. Alacağınız ürüne özel olarak hazırlanacak olan pırlanta garanti sertifikası ile elinize ulaşıyor.  Yüzük ölçü değişimi: Satın aldığınız yüzüğün ölçüsü küçük ya da büyük geldiğinde, ücretsiz yeni bir yüzük üretilerek değişim imkanı da var.

 

ÜRÜN GARANTİ SERTİFİKA BİLGİSİ

Beyaz Altın, 14 Ayar, 2.40 gr

Taş

Ağırlık

Adet

Renk

Berraklık

Kesim

Pırlanta

0,50 Karat

1

D

SI2

Yuvarlak

 

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Yüzük iptal/iade: Yüzük siparişlerinde, yüzük ölçüsü kişiye özel olarak hazırlandığı için, yasal koşullara bağlı olarak iptal ve iade hakkı yok. Ancak yüzük siparişlerinde iptal ve iadeler yüzde 5 kesinti ile iade ediliyor. Siparişiniz sigortalanarak ücretsiz olarak gönderiliyor. Ürün size ulaşana kadar Lal Pırlanta sorumluluğu ve güvencesi altında bulunuyor.

 

Birçok ürün aynı şekilde indirim ve avantajlarla elinize ulaşıyor. Ayrıca 4990 TL ve üzeri siparişinizle birlikte LAL Pırlanta'dan Altın Pırlanta Bileklik hediye olarak geliyor.

Ayrıntılar için: www.lalpirlanta.com

Editör Notu: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 02.06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1173 Türk Lirası değerinde.

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi