Genel

Sevgililier Günü'nde kalpler Historia'da atıyor

Sevilen Sanatçı Kutsi'nin katılacağı imza günü ve Vatan Şaşmaz'la Yarışmalar, çekilişler ve yüzlerce sürpriz hediye Historia'da!

Genç kızların gözdesi Kutsi, Sevgililer Günü'de Historia'da sevdikleriyle buluşacak. Sanatçı Vitrin Yarışması Ödül Töreni'nin de onur konuğu olarak törende birinciye plaketini takdim edecek. Sevenlerine CD'lerini de imzalayacak olan Kutsi 14 Şubat'ta, saat 16.00'da sahne alacak.

Historia'da Vitrinler Yarışıyor!

Historia Vitrinleri hem yarışıyor, hem de kazandırıyor. Historia Fatih Alışveriş Merkezi mağazaları arasında düzenlenecek `En Güzel Vitrin' yarışmasının birincisini ziyaretçiler belirleyecek. 10 Şubat'ta görücüye çıkacak olan vitrinler, ziyaretçiler tarafından beş gün boyunca izlenerek oylanabilecek.

14 Şubat'ta belirlenecek `En Güzel Vitrin' birincisi plaketini Kutsi'nin elinden alacak.
En Güzel Vitrin Yarışmasına, Adil Işık, C&A, Colins,Elle, Fix Silver, Gülaylar Altın, Home Sweet Home, İvon,Koton, Moj, Mudo, Penti, Polaris, Pop Junior, Roman, So Chic, Tiffany mağazalarının vitrinleri aday.

`Hayat detaylarda gizlidir: Hediyeni Bul' Yarışması

Vitrinlere yerleştirilecek farklı renklerdeki kutuları bulabilmek için Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda yarışacak olan çiftler, aynı zamanda sürpriz hediyelere de sahip olacaklar. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, çiftleri yarıştırarak heyecanı doruklara taşıyacağı yarışmada oyuncu yeteneğiyle de etkinliğe renk katacak. Çiftler dört gün önceden yarışmaya katılmak için form doldurarak aday olabilecekler.

Historia Fatih Alışveriş Merkezi `Çarkıfelek''le yüzlerce hediye dağıtıyor!

Heyecanlı ve renkli yarışma Çarkıfelek Sevgililer Günü'nde Historia'da dönüyor. Historia'nın kazandıracağı yüzlerce hediye arasında Koçak Gold ve Gülaylar Altın'dan tektaş altın yüzük, Ivon'dan gümüş kolye ve küpeler, Elle'den ayakkabılar, Polaris'ten çanta, ayakkabılar, Mudo City ve Home Sweet Home'dan ev aksesuarları, Colins Jeans ve Tiffany'den mont ve pantolonlar, Kiğılı'dan şık baylara kravat ve gömlek, Damat'tan sevgililer gününe özel kravatlar, Park Bravo ve Nine West'ten makyaj fırça seti ve kolyeler, Vodofon'dan cep telefonu, Sony'den mp3 çalarlar, GNC'den şampuan ve vitaminler, C&A ve Koton'dan hediye çekleri, Pop Junior'dan sevgili çocuklara ayakkabılar, Armağan Oyuncak'tan sevdiklerinize kalp yastıklar, Bella Pierre'den makyaj ve cilt bakımı, Burger King, Sultanahmet köftecisi, Şan İskender, Şark Sofrası, Kumpir Box'dan fast food menüler, Eresin Bercelo Hotel ve Holiday İnn Topkapı Hotel'de sevgililere özel akşam yemeği, Fil Wash Oto Kuaförü'nden araç temizliği ve daha neler neler..Sevgililer Günü'nde kalpler Historia Fatih Alışveriş Merkezi'nde atacak.

0212 532 02 02