06 / 05 / 2024

Şevket Can: Kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz!

Şevket Can: Kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz!

Tarsus Belediye Babanı Şevket Can. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Can: "Duatepe Mahallesinde kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. " dedi.



Tarsus Belediye Babanı Şevket Can. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Kentsel Dönüşümle ilgili İsmetpaşa, Beydeğirmeni ve Kırklarsırtı Mahalleler indeki çalışmaların sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, "İşimiz kolay değil ama biz bunu başarmak için, en güzel şekilde yapacağımıza inandığımız için bu göreve talip oldu.


Kentsel dönüşümle ilgili Tarsus Belediyesi olarak proje çalışmalarımız devam ediyor. 


Duatepe Mahallesinde kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. İnşallah arkasından Ismetpaşa, Beydegirmeni ve Kırklarsırtı'nda 4 ana arterde çalışmalar devam edecek. Tarihi Ticaret Merkezi ile ilgili Valiliğimiz 2 milyon TL ödenek çıkaracak ve projenin ihalesi önümüzdeki aylarda gerçekleşecek.  Valilik ve Kaymakamlıkla takas görüşmelerimiz devam ediyor. Takasta hükümet konağı ve TİY altyapı tesislerini düşünüyoruz. Oturulamaz raporu olan hükümet konağının olduğu yeri meydan yapmayı amaçlıyoruz ve Tarihi Ticaret Merkeziyle birlikte Tarsus'a ayrı bir güzellik katacağını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.


Yeni Doğuş


Geri Dön