15 / 05 / 2024

Seyba Residence'da metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Seyba Residence'da metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Teknik İnşaat, yakın gelecekte çok daha hareketli bir yaşam merkezi haline gelecek olan Kartal Atalar'da inşa ettiği Seyba Residence projesi ile yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor.



Projenin adı: Seyba Residence  
Projenin lokasyonu: Kartal / Atalar 
Yapan şirket: Teknik İnşaat San. ve Tica. A.Ş. 
Satış pazarlama sorumlusu: Satış Müdürü: ARZU PEÇEN - Satış Sorumlusu: SERKAN ÖZÇELİK 
İnşaata başlama tarihi: 20.04.2008 
İnşaatı bitirme tarihi: 31.08.2010 
Toplam arsa: 7 bin 009 metrekare
Toplam inşaat alanı: 18 bin 940 metrekare 
Sosyal donatılar: Yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu, tenis kortu -alternatif basketbol ve voleybol sahası, cafe ve restaurant, fitness salonu ve sauna, çocuk bakım odası, çocuk oyun alanı, site yönetim bölümü, her daire için 1 araçlık kapalı otopark ayrıca 35 araçlık için açık otopark, 7/24 saat izlenebilen güvenlik sistemi
Satılabilir alan: 15 bin metrekare 
Konut sayısı: 102 daire
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 500 TL - 3 bin 500 TL 
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 240 bin TL - 600 bin TL 
En düşük ve en yüksek metrekareli konut alanı: 118 metrekare - 231 metrekare 
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Yaklaşık 300 - 400 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Seyba Residence projesinin en önemli özelliği yüzde 80'ni yeşil alandan oluşması. Prens Adaları'nı kucaklayan manzarası, her bloktan otoparktan dairelere asansörle ulaşım imkânı, sahile sadece yürüyüş mesafesinde olan proje; sahilyolu, minibüs yolu, İDO iskelesi ve  Marmaray  metro durağı ile birlikte şehrin tüm ulaşım imkanlarının kesiştiği bir yer olarak her yeri yakın kılma özelliğine sahip bir konumda bulunuyor. Projenin konumuna ilave olarak da Atalar bölgesi, havalimanı ve E-5 bağlantılarının varlığı sayesinde yakın gelecekte bugünkünden çok daha hareketli ve zengin bir yaşam merkezi haline gelecek.
Projede anneler için ne düşünüldü: Şehir merkezlerinin kaotik ortamının dışında kalan, ancak şehirde yaşamanın avantajlarından yararlanabileceği, günlük yaşamda sürekli ihtiyaçlarını karşılayabileceği alışveriş merkezlerinin olması annelere büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca çocukları için oyun parkuru ve % 80 ni yeşil alanda güvenle oyun oynama imkânı, çocuk bakım odaları, annelerin formlarını korumak için Fitness Center'da spor ve sauna, cafe de arkadaşlarıyla sohbet ederek günün keyfini çıkarma imkanı sağlanıyor.  
Projede babalar için neler var: Seyba Residence projesi babalar için lokasyon olarak işe gidiş ve dönüşlerde trafik keşmekeşinden uzak olması ile avantajlı.
Projede çocuklar için neler var: Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, çocuk bakım odası, dev satranç tablası 
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Kartal Doğa Koleji 500 m, 50.yıl General Refet Bele Ilkögretim Okulu 1,50 km, Şehit Öğretmen Hüseyin Agirman Teknik Lisesi 1 km, Yüksel Ilhan Alanyali Anadolu Ögretmen Lisesi 3 km mesafede.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel Kartal Hastanesi 50 m, Özel Dragos Hastanesi 1 km, Kartal Devlet Hastanesi 1 km ve Umut Hastanesi Kartal 2 km uzaklıkta. 
En yakın alışveriş  merkezi ve uzaklığı: Kartal Migros 100 m, Koçtaş 150 m, Tansaş 150 m    
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen 20 km, Atatürk Havalimanı 60 km
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: E-5 2 km, TEM  5 km uzaklıkta 
Ödeme koşulları: Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projede ayrıca kişiye özel 1 yıla kadar vade farksız ödeme ve taksitlendirme seçeneği sunuluyor.
Banka kredisi kullanmak isteyenler için ise 5 yıla 0,92, 10 yıla 0,98 faiz uygulanıyor.


0216 484 60 67
www.teknikinsaat.com

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

Geri Dön