29 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar fiyat listesi!

Seyr-i Adalar fiyat listesi!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Seyr-i Adalar fiyat listesi öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor...



Minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika  mesafede yükselen Seyr-i Adalar fiyat listesi öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim.


Maltepe Seyr-i Adalar'ın sosyal donatı alanları arasında; en üst katta özel teras cafe, bay/bayan saunası, çocuk kulübü, hobi salonu, Bay/Bayan fitness Salonu, çocuk parkı, 2 kat kapalı otopark,  basketbol sahası bulunuyor. 


Konutların alanlarının 122 metrekareden başlayıp, 168 metrekareye kadar yükseldiği  Seyr-i Adalar  fiyat listesi dairenin katı, tipi ve alanına göre değişiklik gösteriyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Seyr-i Adalar fiyat listesi!


Yapı Yatırım imzasıyla İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Seyri Adalar Maltepe projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Seyr-i Adalar fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak olarak tasarlandığı projede toplam 120 adet daire yer alıyor. 


Seyr-i Adalar Evleri telefon numarası: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön