28 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi!

Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Makro ve Akyapı ortaklığı ile İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi ne zaman?



Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.  Seyran Şehir  Kayabaşı teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Seyran Şehir Kayabaşı projesi, Başakşehir'de Makro ve Akyapı ortaklığı ile yükseliyor.


Seyran Şehir Kayabaşı projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi!


Seyran Şehir Kayabaşı teslim tarihi 2015 Aralık olarak belirlendi.


Seyran Şehir Kayabaşı fiyat bilgisne göre projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 lira ile 2 bin 800 lira arasında farklılık gösteriyor.


Seyran Şehir Kayabaşı telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi. Seyran Şehir Kayabaşı ödeme leri banka kredisi ile yapıalbiliyor.


Seyran Şehir Kayabaşı nerede?


Proje, Kayabaşı'nda Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor.



Seyran Şehir Kayabaşı irtibat bilgileri!


Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön