27 / 04 / 2024

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.



Yılbaşı itibariyle fiyatlara Emlak Konut onaylı zam uygulanacak olan Seyranşehir Evleri İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Proje 220 adet daireden meydana geliyor. 

 

Seyranşehir Kayaşehir satılık konut seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçiriliyor. 


Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Başakşehir Seyranşehir'de dairelerin büyüklükleri 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. 


Seyranşehir Konutları lokasyon olarak Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Seyranşehir Kayaşehir satılık ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle vade uygulanıyor. 


Seyranşehir Residence'de yüzme havuzu, sauna, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, buhar odası, spor alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Seyranşehir Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön