Konut

Seyrantepe'ye F Residence geliyor!

Seyrantepe'de 35 bin metrekarelik alanda residence ve ticar, ünitelerden meydana gelecek F Residence projesinin hayata geçirecek olan Ferko, çalışmalara 2016 yılı ikinci çeyrekte başlayacak..

Kağıthane'de Papirus Plaza, Göktürk'te Gökmahal Residence, Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz'da Kemermall AVM, Zekeriyaköy Villaları ve İMES Sheraton Four Points gibi başarılı projelere imza atan Ferko, Fashion TV markasının gayrimenkul alanında isim haklarını satın aldığını açıkladı. Bu  marka kapsamında ilk projeyi Seyrantepe'de hayata geçirmeye hazırlanan Ferko, projeye F Residence ismini verecek.

 

Son dönemde çeşitli gayrimenkul projelerinin yükseldiği Seyrantepe'de yaklaşık 35 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan F Residence projesinde residence daireler ile ticari üniteler yer alacak. Karma konseptli F Residence projesinde çalışmalar ise 2016 yılının ikinci yarısında başlayacak. Ferko'nun Seyrantepe F Residence projesinde daire tipleri, fiyatlar, ticari ünite alanları ve sosyal donatılar gibi detaylar henüz açıklanmamış durumda olup  projenin ortak yaşam alanlarında fotoğraf sanatçıları ile çalışılacağı ve moda ile sanatın buluşturulacağı belirtildi.


Star