Genel

Sezgin Sitesi'nde 400 bin TL'ye! İcradan!

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere mahallesi  Sezgin Sitesi'nde bulunan konutu satıyor. Toplam bedeli 400 bin TL olan konutun ihalesi 25 Temmuz 2011 günü saat: 14.40'den 14.55'e kadar Küçükçekmece 2 İcra Müdüriüğü'nde

 Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen açık artırma ilanı şöyle;

KÜçÜKçEKMECE 2. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ GAYRİMENKULUN AçIK ARTIRMA İLANI
Dosya No:2010-9611 TALİMAT

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen; TAşžINMAZIN TAPU KAYDI VE YERİ: İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere mahallesinde kain tapuda 429 ada, 2 parsel sayılı 13.675,00 m2 miktarlı, 374/9724 arsa paylı, E2-12 Blok, bodrum-zemin-1-çatı katı olan 24 bağımsız bölüm nolu meskenin tamamı

TAşžINMAZIN İMAR DURUMU : Başakşehir Belediye Başkanlığı İmar ve şžehircilik Müdürlüğü Ruhsat şžefliğinin 06.01.2011 tarih, 423 sayılı imar durumu yazısına göre söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli, 18.06.2003 onay tarihli Boğazköy Toplu Konut Alanı Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında Konut Alanında kalmakta olup, Kütle İmarlı olmak üzere plan notu ve yönetmelik şartlarında yapılaşmaya haizdir denilmiştir.

TAşžINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz mahallen,- İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Boğazköy Tevfik Fikret Caddesi ile bu caddeden ayrılan şžebboy Sokak ve Kardelen Sokaklar arasında, tapunun 429 ada, 2 parsel numarasında kayıtlı 13.675,00m2 miktarlı kat mülkiyeti tesisli Sezgin Sitesinde 374/9724 arsa paylı E2-12 Blok 24 bağımsız bölüm numaralı bodrum-zemin-1-çatı katlı konutun tamamı niteliğindedir. Söz konusu konut; bahçe kotunda yer alan bodrum kat, bina ana girişin yer aldığı zemin kat, 1 normal kat ile çatı kattan müteşekkil, B.A.K. tarzda, ikiz blok nizamda, 2.Sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmiş olup, bodrum katı bahçe kullanımlı, bodrum katta salon, açık mutfak mahalli, WC ve çamaşır odası, bina ana girişinin yer aldığı zemin katında antre, mutfak, WC, salon ve salon balkonu, 1.normal katında hol, ebeveyn yatak odası, iki oda, banyo-WC ve balkon, çatı katında merdiven çıkışında salon, mutfak mahalli, banyo-WC ile iki adet teras balkonundan ibaret, zeminde 105m2 oturum alanına sahip, kapalı alanları itibariyle 374m2 mesahalı, daire içerisinde ince inşaat imalatları kısmen yapılmamış durumda, ıslak hacim zeminleri seramik, banyo-WC duvarları fayans kaplı, salon ve oda zeminleri şap, duvarları sıvalı ve boyalı, banyo-VVC ve mutfakları natamam vaziyette, PVC doğrama ve ısıcamlı, bina dış cephesi sıvalı ve boyalı, elektrik ve sıhhi tesisatlar ile bina dış kapısına kadar doğalgaz tesisatı çekilmiş durumda, site dahilinde yüzme havuzu, basketbol ve oyun sahaları ile çevre tanzimi tamamlanmış ve sitede halen iskan edilmektedir. Taşınmaz bulunduğu konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış, her türlü belediye ve sosyal imkanlardan istifade edecek konumda, civarın talep gören, iskana elverişli konut alanında yer almaktadır.

TAşžINMAZIN KIYMETİ: 400.000,00-TL dir.

SATIşž şžARTLARI:

1-  Satış 25/07/2011 günü Saat: 14.40'den 14.55'e kadar Küçükçekmece 2 İcra Müdüriüğü kaleminde yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedel ile alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartı ile 04/00/2011 günü aynı yer ve aynı saatlerde olmak üzere 2. ci açık artırmaya çıkartılacaktır. Bu artırmada da tahmin edilen değerin %40 oranını aşması ve satış masrafları ile rüçhanlı alacaklıların alacaklarını geçmek kayıt ve şartı ile en çok artırana satış yapılır.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin takdir edilen kıymetin %20 si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para ilelir.alıcıya istediği takdirde 10 günü geçmemek üzere mehil verebilir. İhale Damga resmi ve KDV nin tamamı ile tapu harç ve masraflarının 1/2 si alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ile tellaliye bedeli satış bedellerinden ödenir.

3-  İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususu ile faiz ve masrafa dair olan iddiaları dayanağı belgeler ile birlikte 15 gün içinde Müdürlüğümüze bildirmeleri gerekir, aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-  Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmez ise ihale IİK nun 133 maddesi gereğince fesh edilir, iki ihale arasındaki farktan ve % yasal faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-  Tapu sicilinde adresleri mevcut olup da kendilerine tebligat gönderilen ilgililerine tebligat yapılamadığı taktirde ayrıca adres tahkiki yapılmayıp işbu ilan tebliğ yerine geçerli sayılacaktır.

6-  şžartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için açık olup masrafı verlidği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilecektir.

7-  Satışla iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları daha geniş bilgi almak isteyenlerin Müdürlüğümüzün yukarıda numarası yazılı dosyasından bilgi almaları ilan olunur. 08.06.2011


Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü tarafından verile ilan


Münevver Danış/Emlakkulisi.com