Ekonomi

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su bYapılandırma paketinin kapsamı ve hangi borçları içereceği merak edilirken, pakete SGK, elektrik, doğalgaz ve su borçları, KYK ve MTV borçlarının dahil olup olmayacağı da tartışılıyor

 

Devlet, borç yapılandırma paketiyle devlete borcu olan vatandaşlar için büyük çaplı bir düzenlemeye imza atmaya hazırlanıyor. Yapılandırma paketinin kapsamı ve hangi borçları içereceği merak edilirken, pakete SGK, elektrik, doğalgaz ve su borçları, KYK ve MTV borçlarının dahil olup olmayacağı da tartışılıyor.

Yeni yapılandırma paketinin cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma hamlesi olacağı konuşulurken, devlete borcu bulunan milyonlarca vatandaşa ödeme kolaylığı getirilmesi ve düşük miktarlı borçların silinmesi de masada.

Büyük çaplı ve mümkün olduğunca geniş kesimlerin dahil edilmesi beklenen düzenleme, SGK veya vergi borçlarını, KYK, MTV ödemelerini kapsayacak mı sorularının cevabı araştırılıyor.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, büyük kapsamlı ve tüm geçmiş borçların dahil edilmesi beklenen borç yapılandırma paketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

 Ev sahiplerinden ‘yok artık’ dedirten hamle! Artık açık artırma ile kiralıyorlar!

Son 8 gün kaldı! Denizbank’tan 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi!

Vergisi fiyatından pahalı olmayan araç sayısı bu kadar kaldı! Çok şaşıracaksınız!