Ekonomi

SGK üzerinden 35 bin TL'ye kadar acil destek verilecek! Hemen alabilirsiniz! Nakit destek başvurusu nasıl yapılır?

Nakit sıkıntısı yaşayan milyonlarca kişi destek ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Aktarılan detaylara göre, SGK üzerinden 35 bin liraya kadar acil destek verileceği açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler... Aktarılan detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden 35 bin liraya kadar acil destek verileceği duyuruldu

Nakit sıkıntısı yaşayan milyonlarca kişi destek ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Aktarılan detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden 35 bin liraya kadar acil destek verileceği duyuruldu. 
 
Konu ile ilgili aktarılan bilgilere göre, başvuran herkese Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden 15 bin lira ile 35 bin lira arasında destek verileceği bildirildi.

İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

36 aylık vade seçeneği ile verilecek olan nakit kredi kampanyası kapsamında 35 bin liraya kadar kredi verilecek. 

Açıklanan detaylara göre, emekli maaşı olan ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden 35 bin liraya kadar kredi alabilecek. Söz konusu krediden faydalanmak isteyenler başvurularını ilgili bankaya yapabilir.

SGK KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası tarafından verilen kredi kapsamında asgari ücret ile çalışan vatandaşların 15 bin liraya kadar 36 aylık vadeli ödemede 3 ay geri ödemesiz olarak geri ödeyecek. Kredi başvuruları şubeler aracılığı ile ya da mobil bankacılık üzerinden yapabilecek.

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre, başvurular yalnızca Ziraat Bankası'ndan değil, Vakıfbank ve Halkbankası üzerinden de yapılıyor. 

Halkbank'tan Özel Sektör Çalışanlarına Kredi

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, özel sektörde çalışan müşterilerine aylık yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranları ve  36 ay vade imkanıyla kredi veriyor. Söz konusu kredinin geri ödemesi aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli olarak yapılabiliyor.

 

Milyonlara büyük müjde: Hesaplara 650 TL yatırıldı! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Devletten, ev alanlara 42 bin 425 TL destek!

Sürücüler bayram edecek! Akaryakıta 6 lira indirim müjdesi geldi! Opet, Total, BP ve Shell 3 Mayıs 2022 fiyat listesi!