Ekonomi

SGK’dan faizsiz kredi imkanı! Faizsiz bir şekilde evinize kavuşun! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından milyonlarca kişiye faizsiz kredi imkanı. SGK’dan faizsiz kredi verileceği duyuruldu. İşte detaylar!

Enflasyon sebebi ile gelen zamlardan sonra ve son dönemlerde sürekli ekonomik krizler gündeme gelirken vatandaşlar nakit para için bankalara müracaat etmeye başladı.

 İşte, SGK tarafından 90 milyon kişiye verilen 240 bin TL faizsiz kredi fırsat detaylar!

Vatandaşlar yaşanan hayat pahalılığından sonra devlet destekli paketleri araştırmaya başladı. Özellikle ülke genelinde vatandaşların devlet tarafından sağlanan özel destek paketlere dair yoğun bir araştırılma başladı. Bu araştırma devam ederken SGK tarafından milyonlarca kişiye faizsiz kredi verileceği haberi açıklandı. Bilhassa konut ihtiyaçları doğrultusunda kredi paketleri gündeme gelirken 240 ay vade ile beraber taksit kolaylığı sağlanıyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin özellikle ilgi odağı olduğu faizsiz kredi imkanı araştırmaları hızlandı. SGK tarafından gerçekleştirilen bu konut kredisi desteği 2 yıldan uzun süredir kullanılmaya karar verildiği duyuruldu.

SGK FAİZSİZ KONUT KREDİSİ İMKANI!

Devlet tarafından vatandaşlara sunulan konut kredisinden aylık taksit tutarları yoğun bir şekilde araştırılması yapılıyor. 240 bin TL konut kredisi için öncelikle aylık aldıkları maaş tutarlarına göre ödemeler yapılmaktadır buna ek olarak da 240 ay vadede 240 bin TL destek veriliyor. Ödemelerde herhangi bir zorluk yaşanmaması için de ödeme taksitlerinde kolaylık sağlanıyor. Vatandaşların destekten faydalanarak krediye sahip olabilmeleri için SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hak sahipliği belgesine ihtiyaç duyulmaktadır.

FAİZSİZ KONUT KREDİ ŞARTLARI NELERDİR?

İşte o şartlara dair merak edilen ayrıntılar;

- Belirlenen kanunlar üzerinde hayatını kaybedenlerin dul ve yetim vatandaşların,

- Harp ya da vazife malullüğü aylığı almakta olanlar faizsiz kredi hakkından yararlanılmadan hayatını kaybedenlerin dul ve yetim olan kişiler,

-İlgi mevzuatlarına göre 5510 sayılı kanın üzerinden 4. madde içeriğinde çalışmaya başlamaları halinde aylıkları kesilen kişiler,

-SGK faizsiz konut kredisi desteklerinden yararlanarak e devlet üzerinden kolaylıkla giriş yapılabilir.

AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili haneler tarafından araştırılmaktadır. Aile Destek Paketi ödemeleri PTT şubelerinden yapılacaktır ve e-Devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

Bakanlık harekete geçti! Marketler ceza yağmuruna tutuldu! Şikayetler akıl alır gibi değil! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yılbaşı şoku! 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu! İşte detaylar!