29 / 04 / 2024

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Shelton İnşaat

Proje: Shelton Bodrum

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.



Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi. Shelton Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırkıncıoğlu “Shelton Bodrum projesiyle ulaşılabilir lüksü erişilebilir lüks haline getirdik” dedi.

YATAY MİMARİ VE LÜKS KONUT ANKAYIŞI 

Bodrum’da her biri 3+1 140 metrekareden oluşan toplam 104 adet villa inşaatının yapımına devam ettiklerini söyleyen Shelton Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırkıncıoğlu; Lüks konut alanında mimari ve tasarımın ön plana çıktığı bilhassa pandemi sonrasında oluşan yatay mimariye olan ilginin artması ile Bodum’da kendilerine ait olan arsa üzerine  Shelton Bodrum  projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Shelton Bodrum projesinin hayata geçmesinde pandemi sürecinin etkisinin büyük olduğunu vurgulayan Abdullah Kırkıncıoğlu; “Pandemi dönemi bize çok şey öğretti. Sonrasında karşı karşıya kaldığımız 6 Şubat depremi de bir kez daha bizim kendimize gelmemizi sağladı.''dedi. 

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

BODRUM'DA KONUTLAR NEDEN PAHALI?

Kırkıncıoğlu; “Her yaz dönemi öncesinde Bodrum’da lahmacun fiyatının ne kadar olacağı konuşuluyor. 2 bin mi? Üç Bin mi? Aynı durum lüks konut alanında da geçerli. Bugün baktığınızda lüks ev fiyatlarında 5 milyon, 10 milyon Euro’lar konuşuluyor Bodrum’da. Bunun en büyük sebeplerinden biri arsa sahiplerine verilen paydan dolayı oluşan maliyetler. Bu maliyetler doğrudan lüks tüketicisine yansıtılıyor. Bu durum lüks konut fiyatlarının 2-3 kat artmasına sebep oluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Shelton olarak pandemi döneminde öğrendiklerimizden yola çıkarak oluşan farkındalıkların yaşanabileceği ulaşılabilir lüks alanlarını nasıl projelendiririz diye çalışmaya başladık diyen Abdullah Kırkıncıoğlu; “Çalışırken ulaşılabilir lüksü en optimize şekilde nasıl erişilebilir hale getirebileceğimize odaklandık.''dedi. 

30 bin metrekare üzerine kurulu Shelton Bodrum alanı da dahil olmak üzere toplam 150 bin metrekarelik alanı kapsayan arsa yatırımları tamamlandı. Bu sayede ulaşılabilir lüksü erişilebilir hale getirecek en önemli basamak aşıldı.  

SOSYAL ALANLAR NELER? 

Shelton Bordum projesinde; 7/24 güvenlik, basketbol, voleybol, tenis alanları, çocuk oyun parkuru, sineme odası ve açık yüzme havuzu gibi olanaklarla eşsiz bir konfor sunuyor.

Abdullah Kırkıncıoğlu, Müstakil bahçesi, online çalışma ve toplantı alanları ,alt yapısı ile uzaktan çalışmaya son derece uygun, evinizden, yaşam alanınızdan, ailenizden ayrılmadan işinizi yönetebileceğiniz teknolojik alt yapı ve business alanlarına sahip bir proje. Sağlık ünitelerinden, pilates salonlarına kadar, resim ve sanat atölyelerinin yer aldığı, birçok özelliği ile uzaktan kontrol edebildiğiniz akıllı evleri, denizi, doğasıyla, marinasından, havaalanına kadar rahat bir şekilde ulaşım sağlanan, sürdürülebilir su ve enerji alt yapısıyla sadece çevreye duyarlı doğa dostu yapısıyla, aslında biz tüm bunları en optimize maliyetlerle elde etmek isteyenlere yeni bir yaşam fırsatını sunuyoruz.''dedi.

SHELTON BODRUM NEREDE?

Havalimanına 15 dakika, Bodrum şehir merkezine 25 dakika mesafede bulunan projemiz, Flamingo kuş cennetine sadece 1 dakika uzaklıkta. Ayrıca, özel plaj imkanı ve Shelton Bodrum’a özel tekneyle Bodrum’un her yerine denizden ulaşma imkan sunuluyor.

SHELTON BODRUM KONUT FİYATLARI NE KADAR? 4 MART 2024 FİYAT LİSTESİ 

Güçlü finansal yapısı ile 18 aya kadar taksit imkanı sunan firma, lüksü ulaşılabilir ve Bodrum’da da erişilebilir hale getirdi. Söz konusu projede, 500-600 bin Euro bandında satış fiyatları ile konut almak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. 

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

projeye sor



Geri Dön