Magazin

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'a aldığı lüks evin fiyatı dudak uçuklattı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Sibel Can, oğlu Engincan Ural ve gelinine ultra lüks ve satın aldı. Söz konusu evin fiyatı dudak uçuklattı.

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Sibel Can, Hakan Ural ile olan evliliğinden Melisa ve Engincan adında iki çocuk sahibi. Son dönemlerde sahneden sahneye koşan Can, kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı sürdürüyor.  Son olarak, oğlu Engincan için İstanbul Etiler'deki The Residences at Mandarin Oriental'den 3 milyon dolara bir konut aldı. Takvim gazetesinden Doğan Savaş imzalı habere göre Can bu konutu, oğluna ve gelinine hediye etti.

Miami, Londra ve Fransa'daki Cote d'Azur'da lüks daireler alan Sibel Can’ın İstanbul’da da 50 dairesi olduğu bilinirken, Nakkaştepe ve Beykoz'daki villaları ile Etiler ve Levent'teki daireleri en değerli gayrimenkulleri arasında bulunuyor.


EMLAK ZENGİNİ ÜNLÜLER

Emlak yatırımı ünlülerin de ilk tercihleri arasında yer alırken, pek çok kişi de emlak zengini olan ünlüleri merak ediyor. Medyaradar'da yer alan habere göre; eski binaları restore eden Kenan İmirzalıoğlu'nun son olarak Tekirdağ Çerkezköy'den 10 dönüm arazi satın aldığı açıklanmıştı. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz İstanbul'da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans satın aldığı belirtilirken, Şaşmaz'ın, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomonti'de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımı bulunduğu biliyor.

HÜLYA AVŞAR'IN TERCİHİ ARSA VE GAYRİMENKUL

Arsa ev gayrimenkul yatırımlarını tercih eden Hülya Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor. İstanbul'da lüks markalı konut projelerinden 3 daire sahibi olan başarılı şarkıcı  Yıldız Tilbe'nin İzmir'de de 1 çiftlik, 2 kışlık ev ve çok sayıda arazi yatırımı yaptığı biliniyor.

Mega kent İstanbul'da 30 dairesi ve dükkanı bulunan Seda Sayan'ın Londra ve Miami'de de evleri olduğu biliyor. Bodrum'da da 3 villası olan Seda Sayan'ın  aylık toplam kira gelirinin ise 500 bin lira olduğu kaydediliyor.

Şarkıcı Emrah'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu biliniyor.  Emrah'ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği de bilinenler arasında.

 

Sosyal konut finansmanının desteklenmesi için 2025 bütçesinde 23 milyar TL kaynak ayrıldı! 

Faiz kararı sonrası konut kredisi faizleri sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin geri ödemesi ve aylık taksiti ne kadar? 

İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara son dakika uyarısı: O hayali bırakın!