28 / 04 / 2024

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.



AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül,  Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette  çok sayıda dernek üyesi muhtar da hazır bulundu. Ziyarete AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan'da katıldı.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nden Çiğdem Armağan'ın haberine göre AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Gönüller iyi olduktan sonra her şey güzel olur. Gönüller bir olsun. İzmit Kocaeli’nin kalbi. Bu süreç hepimizin süreci. Bu sürecin başta mahallelerimiz olmak üzere ülkemize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aldığımız görevler önemli görevler. Bizim davamız hizmet davası. Hizmetlerimizi yaparken, halka rağmen yapmayacağız. Ben yaptım oldu anlayışı ile değil. İstişare ile karar alacağız. Mahalle muhtarlığı çok önemli. Çok kutsal görevler yapıyorsunuz. Allah hepinize kolaylıklar versin. Hizmet davasında diyaloğumuzu arttırmak önemlidir” diye konuştu.

“Ben 52 senedir İzmit’teyim. Bu şehir beni yetiştirdi, bana önemli görevler yapma imkanı verdi” diye konuşan Gönül, şu şekilde devam etti: “Her zaman sizlerin yanındayım. Kocaeli’nin en önemli ilçesi İzmit. Birçok mahallemiz, birçok insanımız var. Ülkenin 7 bölgesinden gelip buralara yerleşen hemşerimiz var. Mimar olmam sebebiyle birçok eserim var. Acıbadem Hastanesi ve Konak Hastanesi’nin projeleri benim projelerimdir. Tüm ilçelerde bir süreç başladı. Yeni bir sayfa açıldı. İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak bizlerin görevi. Bu halkımızın teveccühü ile gerçekleşecek. Bilgi ve tecrübe bizde var. Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini liderimizden biliyoruz.”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül,  “Yapacağımız projelerle istihdamı arttırabilecek işler yapacağız. Gençlerimizin önünü açmaya çalışacağız. Kendi kaynağını sağlayacak projeler üreteceğiz. Bu projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız İzmit için emek veren tüm belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı anarak yürekten teşekkür etmek isterim. Bizim davamız hizmet davasıdır. Gönülden gönüle de yol yapmak gerekir. Bu inançla çalışacağız. Her şeyi istişare ile yapacağız. En doğrusunu bulmak için tartışacağız. Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

Sibel Gönül’ü ağırlayan Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş programdaki konuşmasında şunları söyledi: “Derneğimize şeref verdiniz. İzmit gerçekten zor bir bölge. Ama sizin mimar olmanız İzmit için büyük şans. Mahallelerimizde kentsel dönüşüm devam ediyor. İnşallah bu dönüşüm sürecini sizler de devam ettirirsiniz. 81 üyemiz var. İzmit’te 102 muhtarımız var. Bizler 81 muhtarımızla güçlü bir derneğiz. Bu dönem muhtarlığı bırakıyorum. 10 yıldır dernek başkanlığı yapıyorum. Birliğimiz neticesinde İzmit’te belediye başkanlarımızla çok güzel bir diyalog kurduk. Biz siyasi parti temsilcileri değiliz. Herkesin kendine göre siyasi düşüncesi var. 81 muhtarımızın içerisinde genel olarak AK Parti’nin görüşüne yakın isimler.”

“Özveriyle birlikte çalışarak İzmit’te kavgaya yer vermedik” diyen Vedat Yoldaş, “Bu birliktelikten zaman zaman kazanımlarımız oldu. Zaman zaman sorun yaşayan muhtarlarımız oldu. Ama birlik mücadelemizden vazgeçmedik. 15 yıl muhtarlık yaptık. Uygun görürlerse AK Parti’de siyaset yapmak istiyorum. Belediye meclis üyeliğine aday oldum. Sizlerin muhtarlara karşı yaklaşımının olumlu olacağını düşünüyorum” dedi.


Geri Dön