29 / 04 / 2024

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

Siber Yapı imzasıyla inşa edilen Siberlife konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Siber Life Ayvalık konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesi Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükseliyor. Toplam 3 etaptan oluşan projenin birinci etabı tamamlandı. 

Siber Life imzasıyla Ayvalık Altınova'da hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Üç etaptan oluşan projenin 1. ve 2. Etap satışlarının yüzde 95'i tamamlandı. 3. Etap konutların önümüzdeki ay satışa çıkarılması planlanıyor. 

Siber Life Ayvalık Altınova'da konumlanan altyapı çalışmaları tamamlanan ve inşaat teknikleri, sosyal imkânları ve eşsiz konumu ile bölgenin en gözde projesi olarak dikkat çekiyor.

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

SİBER LİFE SOSYAL ALANLAR

Toplam proje alanı 17.500 metrekare olan Siber Life sosyal alanlarıyla da ayrıcalıklar sağlıyor. Siber Life projesinde, spor alanında bulunan yürüyüş parkuru, çocuk parkı, gölet, açık spor alanları, sosyal oturma alanları bulunuyor.

Villa ve daire karışık olarak hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. 1. etapta villa projesi yer alırken 2. ve 3. etapta villa yer almayacak. 

Siber Life projesi sitenin hemen arkasında bulunan tarihi Altınova beldesinde tüm esnafları ve mağazaları yürüyüş mesafesinde ulaşma imkanı bulunuyor.

Siberlife lokasyonu ile de dikkat çekiyor. Araç ile 1-2 dakika içinde E-5 karayoluna ya da Altınova otobüs terminaline veya Altınova sahiline hemen ulaşma imkanı bulunuyor. 

Üç cephe manzara imkanı sağlayan proje depreme dayanıklı inşaat sistemi, spor alanları ve sosyal aktiviteler, konforlu ve kullanışlı daire içi tasarımlar gibi avantajlar da sağlıyor.

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

SİBERLİFE NEREDE?

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesi Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükseliyor. Lokasyonu ile de dikkat çeken Siberlife projesi, araç ile 1-2 dakika içinde E-5 karayoluna ya da Altınova otobüs terminaline veya Altınova sahiline hemen ulaşma imkanı bulunuyor. 

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

SİBERLİFE FİYAT LİSTESİ

Projenin 2. etabında yer alan 1+1 80 metrekare dairenin fiyatı 3 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Projenin 3. etap satışları gelecek ay başlayacak.

İLETİŞİM:

[email protected]

 

0541 389 40 86

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!


Geri Dön