Proje Güncel

Siberlife projesi nerede? 

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, toplam 3 etaptan oluşan proje nerede konumlanıyor? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...Toplam 3 etaptan oluşan projenin birinci etabı tamamlandı

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesi Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükseliyor. Toplam 3 etaptan oluşan projenin birinci etabı tamamlandı. 

Siber Life tarafından Ayvalık Altınova'da hayata geçirilen altyapı çalışmaları tamamlanan ve inşaat teknikleri, sosyal imkânları ve eşsiz konumu ile bölgenin en gözde projesi olarak dikkat çekiyor.

Proje alanı 17.500 metrekare olan proje sosyal alanlarıyla da ayrıcalıklar sağlıyor. Siber Life projseinde, spor alanında bulunan yürüyüş parkuru, açık spor alanları, çocuk parkı, gölet, sosyal oturma alanları olarak da bölgede en büyük sosyal alanları bulunuyor.

Peki, Siberlife projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi...

Villa ve daire karışık olarak inşa edilen projede satışlar devam etmektedir. Sitenin hemen arkasında yer alan tarihi Altınova beldesinde tüm esnafları ve mağazaları yürüyüş mesafesinde ulaşma imkanı bulunuyor.

Lokasyonu ile de dikkat çeken Siberlife projesi, araç ile 1-2 dakika içinde E-5 karayoluna ya da Altınova otobüs terminaline veya Altınova sahiline hemen ulaşma imkanı bulunuyor. 

Üç cephe manzara imkanı sağlayan proje depreme dayanıklı inşaat sistemi, sosyal aktiviteler ve spor alanları, konforlu ve kullanışlı daire içi tasarımlar gibi avantajlar da sağlıyor.

SİBERLİFE NEREDE?

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesi Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükseliyor. Lokasyonu ile de dikkat çeken Siberlife projesi, araç ile 1-2 dakika içinde E-5 karayoluna ya da Altınova otobüs terminaline veya Altınova sahiline hemen ulaşma imkanı bulunuyor. 

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirimle satılık arsa ve arazi fırsatı! 

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!