30 / 04 / 2024

Siemens Ev Aletlerine, Altın Örümcek ödülü!

Siemens Ev Aletlerine, Altın Örümcek ödülü!

Yenilikçi yaklaşımı Siemens Ev Aletlerine bu kez, internette gerçekleştirilen başarılı projelere verilen ve bu alanda Türkiyenin en saygın organizasyonu olma özelliği taşıyan Altın Örümcek ödülünü getirdi.



Siemens Ev Aletleri,  http://www.siemens-ankastresecimasistani.com/ adresinde sunduğu 3D platform ile Perakendecilik/ Mağazacılık dalında Altın Örümcek ödülünün sahibi oldu.

Siemens Ev Aletleri, 2002den bu yana her yıl büyük bir heyecanla takip edilen Altın Örümcek ödüllerinden bu yıl eli dolu döndü. Perakendecilik/ Mağazacılık dalında Altın Örümcek Ödülü http://www.siemens-ankastresecimasistani.com/ adresinde sunduğu 3D platformla Siemens Ev Aletlerinin oldu. Web ve internet alanında gerçekleştirilen başarılı projelere verilen Altın Örümcek Ödülleri bu alanda Türkiyenin  en saygın organizasyonu olma özelliği taşıyor.

mvmdigital tarafından başarıyla hayata geçirilen adresteki sanal ortamımız, ziyaretçilere blueArt ankastre serimiz ile kendi mutfaklarını yaratma olanağı sunuyor; geniş ürün yelpazesi ile tüketicisine mutfağına en uygun cihazı seçme özgürlüğü tanıyor.

3D platformda ziyaretçiler öncelikle mutfağın tipine, zeminine ve dolap kaplamasına karar veriyor. Daha sonra sitede yer alan Siemens blueArt ankastre ürünlerini; fırınları, ocakları, davlumbaz ve aspiratörleri, bulaşık makinelerini, soğutucuları ve kahve makinelerini; inceleyerek diledikleri modeli mutfakta o ürün için ayrılmış bölmeye yerleştirebiliyorlar. Platformda ziyaretçiler tüm ankastre ürünleri ada ya da standart mutfak üzerinde denemenin yanı sıra, hangi ürünün hangi ürünle kombine edilebileceğini görüyorlar. Dolayısıyla ürünlerin ideal kullanım şekilleri hakkında fikir sahibi olabiliyorlar.


Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, Siemens Ev Aletlerinin Altın Örümcek ödüllerinde elde ettiği başarı hakkında şunları söyledi:

Altın Örümcek ödülü ile Siemens markasının yenilikçi ve vizyonel uygulamalarının başarısının taçlandırılmış olmasından ötürü gurur duyuyoruz. Siemens Ev Aletleri olarak yenilikçi, ileri teknolojili ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra, sektörümüzde ses getiren başarılı uygulamaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88

www.siemens-home.com


Geri Dön