Beyaz Eşya

Siemens İQ Çamaşır Makinesi 13.874 bin TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Siemens, çok ses getirecek İQ Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin huzuruna çıkıyor. İşte Siemens İQ Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilen detaylar... Siemens İQ Çamaşır Makinesi, özellikleri, fiyatı ve kullanışlı olmasıyla bu alanda adından sıkça söz ettiren ve çamaşır makinesi almak isteyen tüketicilerin tercihleri arasında ilk sırada bulunacak bir beyaz eşya ürünü olarak yerini aldı

Çamaşır makinesi almayı düşünen ancak hangi marka ve model çamaşır makinesi alacağına bir türlü karar veremeyen tüketiciler için Siemens adeta deprem etkisi yaratan bir çamaşır makinesini sevenlerinin beğenisine sundu.

Siemens İQ Çamaşır Makinesi, özellikleri, fiyatı ve kullanışlı olmasıyla bu alanda adından sıkça söz ettiren ve çamaşır makinesi almak isteyen tüketicilerin tercihleri arasında ilk sırada bulunacak bir beyaz eşya ürünü olarak yerini aldı.

LEKE ÇIKARMA OPSİYONU

Leke çıkarma opsiyonu ile zorlu lekelere elveda edebilirsiniz. Siemens İQ Çamaşır Makinesiyle kıyafetler, ilk aldığınız günkü gibi kalır. Siz yalnızca kontrol panelindeki ekrandan leke türünü seçin, Siemens İQ Çamaşır Makinesi ayarları otomatik olarak yapacaktır. iSensoric destekli leke çıkarma opsiyonu ile zor lekeleri temizlemek artık çok daha basit.

Peki, Siemens İQ Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler, en uygun nerede satılıyor? Sizin için derledik...

10 YIL GARANTİLİ VERİMLİ, SESSİZ, DAYANIKLI MOTORLAR

Yüksek teknolojiye sahip çamaşır makineleri ayrıca dayanıklı ve uzun ömürlü olmalıdır. Fırçasız iQdrive motoru bu nedenle yarattık. Sıradan bir çamaşır makinesi motorlarındaki karbon fırçalar zamanla aşınabilir ve dönmemeye başlayabilir. iQdrive motor fırçasızdır ve bu nedenle zamanla yıpranmaz. Aynı zamanda, akıllıdır ve sessiz çalışır. Üstelik on sene garanti ile içinizi rahat tutmanızı sağlar. Size uzun bir süre boyunca eşlik edecek akıllı teknolojinin tadını çıkarın.

YIKAMAYI HIZLANDIRIN, ÜSTELİK BİRÇOK SEÇENEKLE...

Çamaşıra ayıracak vaktiniz yok mu? Şimdi zaman kazandıran varioSpeed opsiyonu ile çabucak çamaşır yıkayabilirsiniz. Zamanı kendiniz belirleyebilir veya super15' ve super30' programları sayesinde çamaşırlarınızı rekor sürede yıkayabilirsiniz.

SİEMENS İQ ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

10 kg çamaşır yıkama ve 1200 rpm maksimum sıkma devrine sahip Siemens İQ Çamaşır Makinesinde, süper kısa 15'/30', tambur temizlik ve yorgan gibi ilave yıkama programları ve çoklu su koruması güvenlik sistemi bulunuyor.

SİEMENS İQ ÇAMAŞIR MAKİNESİ FİYATI NE KADAR, EN UYGUN NEREDEN ALINIR?

13.874,00 TL: N11/kapidakifirsat

13.881,00 TL: N11/enucuzfiyat

13.889,00 TL: https://www.alcdtm.com/

14.399,00 TL: https://www.mediamarkt.com.tr/

AYRINTILAR İÇİN: https://www.siemens-home.bsh-group.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Mart 2023 tarihinde saat 06.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.93 Türk Lirası, Euro 19.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1103 Türk Lirası değerindedir.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 10 bin TL! Özellikleri neler? 7 Mart 2023...

Arçelik 10120 MAA Çamaşır Makinesi 11.298 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi