Beyaz Eşya

Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Her konutun vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri günümüzde birbirinden farklı teknolojik donanımlara sahip olarak üretiliyor. Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi ne kadar, kaç TL, özellikler, neler? Sizin için derledik... Yeni jenerasyon çamaşır makineler zamandan tasarruf sağlıyor

Günlük ihtiyaçları karşılarken verimlilik ve performans sunan Siemens çamaşır makineleri yüksek teknolojik özellikleriyle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Yeni jenerasyon çamaşır makineler zamandan tasarruf sağlıyor. Farklı ihtiyaçlar için farklı yıkama programları ile ihtiyaçlara tam da beklenildiği gibi cevap veriyor. Ayrıca, otomatik programlama sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Peki, Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

 

YIKAMAYI HIZLANDIRIN

Çamaşıra ayıracak zamanınız yoksa zaman kazandıran varioSpeed seçeneğiyle çabucak çamaşır yıkayabilirsiniz. Süreyi kendiniz ayarlayabilir ya da super15' ve super30' programlarıyla çamaşırlarınızı rekor sürede yıkayabilirsiniz.

10 YIL GARANTİLİ VERİMLİ, SESSİZ, DAYANIKLI MOTORLAR

Yüksek teknolojiye sahip Siemens çamaşır makinesi aynı zamanda dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıyla fark yaratıyor. Fırçasız iQdrive motoru bu amaçla üretildi. Çamaşır makinesi motorlarındaki karbon fırçalar zaman içinde aşınabilir ve dönmemeye başlayabilir. iQdrive motor fırçasızdır ve dolayısıyla zamanla yıpranmaz. Aynı zamanda akıllıdır ve sessiz çalışır. Üstelik 10 sene garanti ile içinizi rahat tutmanızı sağlar. Size uzun bir süre eşlik edecek akıllı çamaşır makinesinin tadını çıkarabilirsiniz.

MÜKEMMEL SESSİZLİK, DAHA FAZLA STABİLİTE

AntiVibration Sistemli Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi, tambur dönerken titreşimleri emer. Bu özellik sayesinde, makineniz sessiz çalışır. Yenilikçi salınım sistemi, 3 yay ve 3 amortisöre sahiptir. Bu sayede çamaşır makineniz çok daha yüksek stabilite ve mükemmel sessizlik sunar.

 

SİEMENS İQ300 ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9 kg kapasitesi, A+++ enerji sınıfı, 1200 rpm sıkma devri, C enerji verimlilik sınıfı ve çoklu su korumasıyla Siemens çamaşır makinesi evine çamaşır makinesi almak isteyenlerin adeta gözdesi oluyor.

SİEMENS İQ300 ÇAMAŞIR MAKİNESİ NE KADAR?

Siemens’in resmi internet sitesinde 15. 540,00 TL’den satışa sunulan çamaşır makinesi; Bonus, World ve Maximum başta olmak üzere diğer kartlara da uygun taksit seçeneklerine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ocak 2023 tarihinde saat  06.35’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.81 Türk Lirası, euro 20.39 Türk Lirası, altının gramı ise 1167 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi