Beyaz Eşya

Siemens iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan Siemens, iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Siemens iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar... Siemens ise iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ile resmen vatandaşların imdadına koşuyor

Konutların olmazsa olmaz beyaz eşyalarından buzdolabını satın almak isteyen tüketiciler, en uygun ve en kaliteli buzdolabını nereden alacaklarını araştırıyor. Siemens ise iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ile resmen vatandaşların imdadına koşuyor.

Peki, Siemens iQ500 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, kaç TL, teknik özellikleri neler, hangi teknolojiye sahip? Sizin için derledik. İşte merak edilen detaylar...

 

 

 

HER ZAMAN SIKICA KAPANIR: SOFTCLOSİNG KAPI

Buzdolabının veya dondurucunun kapısını tamamen kapatamama durumuyla oldukça sık karşılaşılır. SoftClosingl sisteminin, Siemens buzdolabı kapılarının tamamen kapanmasını sağlayacağını bilmek güzel bir duygu.

VARİOZONE ÖZELLİĞİ

Siemens buzdolabındaki VarioZone özelliği, ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler sayesinde dondurucu alanında büyük bir esneklik sağlıyor. Daha fazla alan oluşturmak amacıyla derin dondurucu bölmesindeki rafları kolayca kaldırabilirsiniz. Bu sayede çok katlı bir kek veya bütün bir hindiyi kolayca muhafaza edersiniz.

SEBZE VE MEYVELERİ 2 KATA KADAR DAHA UZUN SÜRE TAZE TUTAR

HyperFresh Plus teknolojisi, Siemens buzdolabınızdaki sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze ve canlı tutar. Kaydırma çubuğunu kullanarak, çekmecedeki nem düzeyini içine yerleştirdiğiniz ürünlere göre ayarlayabilirsiniz. Taze gıdalarınız için uygun nem seviyesini sağlar. Aynı zamanda gıdaların lezzetini, vitaminlerini ve besin değerlerini iki kata kadar daha uzun süre korur.

İHTİYACA GÖRE ESNEK SAKLAMA ALANI: VARİOSHELF

Siemens buzdolabınızdaki kırılmaz camdan yapılmış VarioShelf, gıdaları buzdolabına koyarken ve çıkarırken kolayca ayarlanabilir. Dik duran şişeler ya da kaseler gibi daha büyük eşyaları yerleştirmek için uygundur ve daha fazla alana ihtiyaç duyduğunuzda size tam bir esneklik sunar.

SİEMENS İQ500 DERİN DONDURUCULU ANKASTRE BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

251 litre soğutucu bölümü kapasitesine ve E enerji sınıfına sahip Siemens buzdolabı, 65,7 kg ağırlığında. Ayrıca, 1772 mm yüksekliği, 558 mm genişliği ve 545 mm derinliğiyle ideal bir kullanım sunuyor.

SİEMENS İQ500 DERİN DONDURUCULU ANKASTRE BUZDOLABI NE KADAR?

Siemens internet sitesinden edinilen bilgiye göre, buzdolabı 36.310,00 TL’ye satılıyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Ocak 2023 tarihinde saat 05.58'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.48 Türk Lirası, altının gramı ise 1169 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 274580 EDI No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi