07 / 05 / 2024

Siemens kurutma makinelerinde yüzde 50 indirim!

Siemens kurutma makinelerinde yüzde 50 indirim!

Siemens Ev Aletleri'nin kullanıcıların hayatını kolaylaştıran, yaşam alanlarında mekandan tasarruf sağlayan ve hijyenik çözümler sunan kurutma makinleri, Ağustos ayında yüzde 50 kampanya indirimi ile satışa sunuluyor



Ergonomik, performanslı, yenilikçi ve teknolojik ürünler üreten Siemens Ev Aletleri'nin kullanıcıların hayatını kolaylaştıran, yaşam alanlarında mekandan tasarruf sağlayan ve hijyenik çözümler sunan kurutma makinleri, Ağustos ayında yüzde 50 kampanya indirimi ile satışa sunuluyor. Ütü yapmak için harcanan zamanı ve çamaşırların asılmasından kaynaklanan yer kaybını minimuma indiren Siemens kurutma makineleri arasında, kullanım ömrü boyunca enerjiyi en az tüketen ve dünyanın kendi kendini temizleyen ilk kurutma makinesi olan Siemens blueTherm de bulunuyor.

Günümüzün hızlı ve stresli yaşamı ile büyük şehirlerdeki mekan sorununun had safhaya ulaşması kurutma makinelerini artık her evin bir ihtiyacı olarak ortaya çıkarıyor. Çamaşırların asılmasından kaynaklanan mekan sorununun yanında, temizlenen giysilerin yeniden kirli havayla temas etmesi ile toz, mayt, kir gibi kötü etkilere maruz kalması ve asılma esnasında yaşanan kırışıklıklar da kurutma makinelerinin gerekliliğini bir kat daha artırıyor. Dışarı asılan çamaşırın havadaki is ve uçuşan alergenleri toplaması ise hijyenik açıdan büyük bir problem.

Büyük  şehirlerde metrekare olarak giderek azalan yaşam alanlarının her zerresi değerliyken, çamaşırların asılarak kurutulması, hem yaşam alanlarının uzunca bir süre daraltılması hem de görüntü kirliliği anlamına geliyor. Asılarak kurutma esnasında, bir makine dolusu çamaşırı kurutmak için ortalama 20 metre uzunluğunda çamaşır ipine ihtiyaç duyuluyor. Oysa kurutma makineleri aynı işlem sadece 0,36 metrekare alanda gerçekleştirebiliyor. Siemens kurutma makinelerinin Tower özelliği ise mekandan tasarrufu maksimuma çıkarıyor. Siemens kurutma makineleri, çamaşır makinesinin üzerine monte edilebiliyor ve iki makinenin kapladığı alan tek bir makineye indiriliyor. Bu işlem Siemens servisleri tarafından ücretsiz olarak yapılıyor ve bağlantı aparatı için de herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Zamandan tasarruf

Siemens'in çevre ve insan duyarlılığı ile ürettiği kurutma makineleri, çamaşır kurutma işlemini bir yandan çok dar bir alanda gerçekleştiriyor, bir yandan da kurutma işlemi sırasında enerji sarfiyatını minimuma indirerek hem çevreyi koruyor hem de ekonomiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Siemens kurutma makineleri kullanıcılara zaman tasarrufu konusunda da büyük destekte bulunuyor. Siemens'in blueTherm kurutma makineleri, Siemens çamaşır makineleri ile birlikte kullanıldığında zaman tasarrufunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Siemens çamaşır makinelerinde bulunan Süper Kısa 15' programı ile yıkanan çamaşırlar, kurutma makinesinin otomatik olarak belirlediği en uygun ısı ve devir seçimi ile 40 dakikada kurutuluyor. Böylece Siemens blueTherm, bir Siemens çamaşır makinesiyle birlikte kullanıldığında yıkama ve kurutma işlemlerini sadece 55 dakikada tamamlanıyor.

Kırışıklıkları önleyen tuş özelliği

Çamaşır kurutmak için gerekli zaman ve yer sorununu tamamen ortadan kaldıran Siemens kurutma makinelerinin çamaşırların dönüş yönünü değiştirmeden sürekli hava akımı ve sabit ısı sağlayarak kurutan softDry tambur özelliği de kurutma esnasında oluşan yıpranmayı engelliyor ve hassas kurutma sağlıyor. Kırışıklık önleyici tuşu sayesinde de kurutma işlemi ve sonrasında makinedeki çamaşırları 120 dakika boyunca kırıştırmadan muhafaza ediyor. Bu program çamaşırların daha az kırışmasını sağlarken, ütü konusunda da kullanıcıya büyük kolaylık yaratıyor. Hatta bazı çamaşırlarda ütüye bile gerek kalmıyor.

Yüzde 50'ye varan ekonomi

Siemens'in gelecekte enerji kaynaklarını daha etkin kullanılması vizyonuyla geliştirdiği blueTherm, üstün teknolojisi ve düşük enerji tüketimi sayesinde sadece çamaşırları değil, doğayı da koruyor. Ürün, verimli enerji kullanımı ile geleneksel sınıftaki diğer kurutuculara kıyasla yüzde 50'ye varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor. Bu özellik sadece çevreye yarar sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların aylık bütçesine de katkıda bulunuyor.

Siemens blueTherm, özel kurutma teknolojisi sayesinde sessizlik konusundaki dünya rekorunu da elinde bulunduruyor. blueTherm'ler özel ses izolasyonları ile rahatsız edici sesleri hapsediyor ve istenmeyen sesler yüzünden kullanıcının keyfinin kaçmasına izin vermiyor. Sessizliği sayesinde geceleri bile rahatlıkla kullanılabilen blueTherm kurutma makinleri, böylece kullanıcının elektrikteki indirimli gece tarifelerinden faydalanabilmesini de sağlıyor.

Ağustos ayına özel indirim

Siemens kurutma makineleri, Ağustos ayına özel bir kampanya ile tüm Siemens bayilerinde yüzde 50 indirimle tüketicileri bekliyor. Ağustos ayı içinde beyaz eşya almak isteyen kullanıcılar, Siemens'in 7 veya 8 kilogram kapasiteli çamaşır makinelerini tercih ettiklerinde, blueTherm kurutma makinesini yüzde 50 indirim avantajıyla satın alabiliyor.


Geri Dön