Beyaz Eşya

Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? Siemens Mikrodalga kaç TL? İşte Siemens Mikrodalga fiyat listesi

Mikrodalga fırınlar, yemeklerin sıcak sunum edilmesi için resmen hayat kurtarıcı göreve sahip. Siemens Mikrodalga fırınlar hem teknolojik özellikleri hem de görsel tasarımı ile kendisine hayran bırakıyor. Peki Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...  Siemens Mikrodalga fırınlar, yenilikçi fonksiyonları, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımları ile herkesin dikaktini çekiyor

Evindeki mikrodalga fırınını bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da yeni ev kuracak olup çeyizine mikrodalga fırın almayı düşüneler mikro dalga fırın fiyatlarını araştırıyor. 

Siemens Mikrodalga fırınlar, yenilikçi fonksiyonları, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımları ile herkesin dikaktini çekiyor. Entegre kuvars ızgaraya sahip mikrodalgalar ile çok sayıda yemeği eşit biçimde kızartma özelliğine sahip.

 

Siemens mikrodalga fırın fırınlar bir çok özelliğe sahip. Hem pişiriyor hem de ızgara yapabiliyor aynı zamanda buz çözme özelliği de bulunmakta.

Şık tasarımları, üstün malzemeleri ve sensör teknolojik özellikleri ile Siemens solo mikrodalgalar günümüzün modern mutfağına mükemmel biçimde uyum sağlıyor.

Bazı modellerde otomatik ağırlık kontrolü gibi yenilikçi işlevleriyle pişirme seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Sadece yemek kategorisini seçmeniz yeterli. 

Siemens solo mikrodalga ile her zaman esnekliğe sahip olacaksınız. Bu kompakt ürünler, yemek pişirmede neredeyse sonsuz sayıda seçenek için etkileyici bir programlar seçeneğine sahip.  Siemens mikrodalgaları hemen her yerde kurabilir ve kullanılabilirsiniz. Yalnızca bir elektrik bağlantısına ve havalandırma için yeterli alana ihtiyacınız olacak.

Peki Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? Siemens Mikrodalga fırın fiyatı kaç lira? Siemens Mikrodalga fırın fiyatı kaç TL? İşte Siemens Mikrodalga fırın 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...
 

Siemens Mikrodalga Fırın Fiyat listesi 30 Ağustos 2022...

Solo Mikrodalga
44 x 26 cm
Siyah
LED Aydınlatma: Optimum enerji ile verimli aydınlatma
FİYATI: 3.047,00 TL


Solo Mikrodalga
44 x 26 cm
Beyaz
LED Aydınlatma: Optimum enerji ile verimli aydınlatma
FİYATI: 2.827,00 TL

Solo Mikrodalga
44 x 26 cm
Inox

LED Aydınlatma: Optimum enerji ile verimli aydınlatma

FİYATI: 3.377,00 TL

 
Solo Mikrodalga
46 x 29 cm
Inox

FİYATI: 3.086,00 TL

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş Türk Lirası, euro 18 lira 28  kuruş Türk Lirası, altının gramı ise 1.023 lira 78 kuruş Türk Lirası değerindedir.