Beyaz Eşya

Siemens selectedLine buzdolaplarıyla mutfakların havası değişiyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Doğal taş dokusunun göz alan güzelliği Siemens selectedLine buzdolaplarıyla mutfaklara geliyor. Siemens selectedLine buzdolapları fiyatları şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... Metal detaylarıyla dikkat çeken Siemens selectedLine buzdolapları fiyatlarıyla da şaşırtıyor

Siemens selectedLine buzdolapları, doğal taş görünümlü yüzeyleriyle mutfaklardaki havayı değiştiriyor. Metal detaylarıyla dikkat çeken Siemens selectedLine buzdolapları fiyatlarıyla da şaşırtıyor.

Dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından olan ve 1953 yılından bu yana alanında fark yaratan çalışmaların ödüllendirildiği iF Design Award‘da Tasarım Mükemmelliği ödülü almış olan Siemens selectedLine buzdolapları, Red Dot Design Award’ın Ürün Tasarımı kategorisinde de ödül aldı. 

Peki Siemens selectedLine buzdolapları fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

hyperFresh özelliğiyle meyve ve sebzelerin daha fazla taze durmasına imkan veren Siemens selectedLine buzdolapları, noFrost teknolojisiyle de yiyeceklerde buz oluşmasını engelliyor. 

Kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan Siemens selectedLine buzdolaplarında yer alan bigBox çekmecesiyle daha fazla ürün istiflenebiliyor. 

Siemens selectedLine buzdolapları Mart 2022 fiyat listesi 

iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 193 x 70 cm siyah: 20.732 TL 

iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 193 x 70 cm Beyaz: 20.732 TL 

Editörün Notu: Bu haber 28 Mart 2022 tarihinde saat 16:11'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 82 kuruş, euro 16 lira 23 kuruş, altının gramı ise 927 lira 39 kuruş değerindedir. 

*Fiyatlar Siemens internet sitesinden alınmıştır. Ürün fiyatları satış noktasına göre ve ürün özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için Siemens yetkili satıcılarını ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Siemens solo bulaşık makinesinde 2858 TL indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Regal kurutma makinesi fiyatlarıyla şaşırttı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Robot süpürge fiyatlarında yüzde 10 indirim! İşte Homend robot süpürge Mart 2022 fiyat listesi...

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com