29 / 04 / 2024

Sıfır araç alacaklar için kritik tarih! Sabredenler kar edecek

Sıfır araç alacaklar için kritik tarih! Sabredenler kar edecek

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjdeli haber. Bu tarihten sonra sıfır araç fiyatları resmen düşecek. Ünlü ekonomist tarafından yapılan son tahmine göre, kar etmek isteyenler bu tarihe dikkat etsin. İşte tüm ayrıntılar...



Sıfır araç piyasasında alınan tedbirlerin ardından, sıfır araç piyasasında düşüş sürüyor. Kampanyalar ve indirimler ardı ardına gelirken, ünlü ekonomist tarih paylaştı. Sıfır otomobillerde en uygun fiyatların bu tarihe denk geleceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

SIFIR ARAÇLARDA STOKLAR FIRLADI
Sıfır otomobillerin yatırım aracı olarak görülmesi artık hayal olarak kaldı. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararların ardından al - satçılar piyasadan çıktı. Taleplerin hızla düştüğü sıfır otomobil fiyatları, ülkemizde piyasaya giren onlarca elektrikli otomobil modellerinin ardından fiyatları hızla düşüş sürüyor.

Araç almak isteyenler ise, sıfır otomobillerdeki düşüşün ne zamana kadar devam edeceği ve ne kadar daha düşeceğini merak ediyor. Araştırmaların sürdüğü günlerde ünlü finans analisti İskender Han, piyasa araç satışlarının durduğunu paylaştı. Galeri ve bayilerde stokların arttığını işaret ederek o tarihi eliyle gösterdi.

O TARİHTE SIFIR ARAÇLAR ÇOK UYGUN OLACAK
Sıfır otomobillerde talebin düşmesinin ardından stoklar hızlar artmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist İskender Han'ın paylaşımına göre, birçok marka yeni modellerini tanıtmaya başladı. 2024 yılının ilk çeyreğinde Türkiye piyasasında yerini almaya hazırlanan bir çok modelin olduğunu paylaştı.

Bu durumda satılmayan araçlar birikerek, talebin düşmesiyle fiyatlar da düşüyor. Sıfır otomobillerde en uygun fiyatlara bulacağınız dönem olarak 2024 yılının ilk çeyreğini işaret etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "2024 ilk çeyreğiyle birlikte araçları daha uygun fiyatlarla bulabileceksiniz." ifadelerini kullandı.


Geri Dön