27 / 06 / 2024

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.



Avrupa Birliği’ni yeni güvenlik donanımı regülasyonu GSR II, 7 Temmuz tarihinde yürürlüğe girecek. Otomobil satışları ise 20 aydan sonra ilk defa geçen Nisan ayında düşerken, otomotiv sektörü 7 Temmuz tarihine kilitlendi.

Otomotiv firmaları kampanyalarını peş peşe açıklarken, ünlü Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı https://x.com/muratguItekin üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:

Araba alacaklar dikkat ‼️

Türkiye, Avrupa Birliği otomobil ve yol güvenliği mevzuatı uyarınca 7 Temmuz itibariyle sıfır otomobil satışında yeni bir düzenlemeye gidiyor.

Artık otomobil markaları araçlarda zorunlu olarak "akıllı hız yardımı, uykulu sürücü uyarısı, otomatik frenleme gibi" güvenlik önlemleri olmayan sıfır araçların  satışına izin verilmeyecek.

İşte bu sebeple otomobil firmaları bu özelliklerin bulunmadığı sıfır araçlarda çeşitli kampanyalara giderek araçları ellerinden çıkartmaya çalışıyor.

Bu kampanyaları mutlaka takip edin bu durum bir domino etkisi yaratacak ikinci el araç fiyatlarında da düşüş hızlanacak.

 

 

Milli Emlak, 17 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul alabilirsiniz! 

Konut kredisi faizleri sil baştan! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka hesaplama!

Asgari ücrette yeni zam hesabı: Yüzde 50 zamla 25 bin 803 TL olacak! Milyonlarca kişiye ara zam şoku!


Geri Dön