02 / 05 / 2024

Sıfır km Alfa Romeo Tonale ne kadara alınır? İşte Alfa Romeo Tonale'nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Alfa Romeo Tonale ne kadara alınır? İşte Alfa Romeo Tonale'nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo, 2023 Mart ayı fiyat listesini paylaştı. Peki markanın Tonale modelinin fiyatı ne kadar oldu? İşte Alfa Romeo Tonale'nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...



Sıfır km Alfa Romeo araçların Mart 2023 fiyatları açıklandı. 2023 model Alfa Romeo Tonale'ye yine zam geldi. Peki yapılan bu son zamla birlikte Alfa Romeo Tonale'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Alfa Romeo Tonale'nin özellikleri ve açıklanan son güncel fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'nin V ön ızgarası, full LED adaptif matrix 3+3 farları, çevirmeli telefon konseptini andıran 20 inç teledial alaşım jantları ve arka stop lambalarıyla ilk bakışta tüm gözleri üzerine toplayan dış görünümü beğeni topluyor. Ayrıca sürücü odaklı bir iç tasarımı bulunan Tonale, ambiyans aydınlatması ile ilk anda bir Alfa Romeo olduğunu kanıtlıyor. 12.3 inç dijital ekranı bulunan Tonale, aktif olan güvenlik uyarılarını, şarj bilgilerini ve navigasyonu göz hizasında konumlandırarak huzurlu ve konforlu bir sürüş sunuyor.

Sıfır km Alfa Romeo Tonale ne kadara alınır? İşte Alfa Romeo Tonale nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale, Alfa kırmızısı,  Misano mavi, Vezüv gri, Montreal yeşil, Alfa siyahı ve Alfa beyazı olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkıyor. Ayrıca alıcıya 18, 19 ve 20 jant seçenekleri arasından tercihi soruluyor. Tonale, hayret uyandıran teknolojik özellikleriyle de segmentinin önde gelen otomobilleri arasında bulunuyor.

Alfa Romeo Tonale, NFT blok zinciri sertifikasyonu bulunan ilk otomobil olmasıyla yönüyle de otomobil satın almak isteyenlerin tercih sebebi oluyor. Bu özellik sayesinde otomobilin ömrü ile ilgili gizli ve hatasız bir kayıt geçmişi oluşturmak için araç verileri kayıt altında tutuluyor. Bu kayıt geçmişi sayesinde Alfa Romeo Tonale'ye uygun bakımlar yapılarak performans sürekli üst seviyede tutuluyor.

Peki Alfa Romeo Tonale fiyatları kaç TL oldu? İşte Alfa Romeo Tonale'nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön