Otomobil

Sıfır otomobil satışında yeni dönem! Al sat devri bitti! Milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapanın cezası var!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kanun düzenlemesi için geri sayım başladı. Araba fiyatlarındaki fahiş fiyat artışının önüne geçebilmek için sıfır otomobil alımında yeni döneme giriliyor. Al sat devri bitti! Bunu yapanın büyük cezası var! İşte ayrıntılar... İnternet üzerinden araç satışlarında aracılık yapan internet siteleri ile ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra bir sürpriz daha geldi

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kanun düzenlemesi için beklenen gün geliyor. İnternet üzerinden araç satışlarında aracılık yapan internet siteleri ile ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra bir sürpriz daha geldi.

Araba fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarına dur demek için sıfır otomobil alımına sınır getirileceği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Milyonları yakından  ilgilendiren kanun düzenlemesi için beklenen gün için geri sayım başladı. İnternet üzerinden araç satışlarında aracılık yapan internet siteleri ile ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra bir sürpriz daha geldi.

Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye başladı.  Yetkili servislerden sıfır kilometre araçları satın alan, galeriler otomobilleri bekletip fahiş fiyatlardan satışını yapıyorlardı. Ticaret Bakanlığı ise harekete geçti. Yeni kanun hazırlığı ile birlikte çok herkes tarafından çok konuşulacak 5 bin km sınırı geliyor. Eğer yasa çıkarsa alınan sıfır km otomobil 6 ay boyunca satışı yapılmayacak.


 

Sıfır araba satışları ile  ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yetkili servislerden sıfır kilometre araçları satın alan, galeriler için büyük yaptırımlar geliyor. Ticaret Bakanlığı ise bu konuda harekete geçti. Yeni kanun hazırlığı ile birlikte 5 bin km sınırı gelecek. Bu kanun herkes tarafından çok konuşulacak

 

AL-SAT DEVRİ BİTTİ! MİLYONLARI İLGİLENDİRİYOR

Araba satışları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre sıfır otomobil satışına kısıtlama geliyor. Eğer kanun geçerse, alınan sıfır otomobili altı ay boyunca satılmayacak. 6 ay ve 5 bin km kısıtlamasına uymayanlara ciddi yaptırımlar uygulanacak.

TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ AÇIKLADI

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, araç satışlarıyla ilgili araştırmanın devam ettiğini fahiş fiyatlarının önüne geçecek düzenlemelerin yakın zamanda gündeme geleceğini duyurmuştu.

 
MİLYIONLARI  İLGİLENDİRİYOR 

Sıfır kilometre araçları aldıktan sonra bekletip aldıkları paranın çok üzerinde satış yapan firma ve kişiler bundan sonra 6 ay boyunca beklemek zorunda kalacak.Yapılacak olan bu düzenlemeyle birlikte fahiş fiyat artışı ve vurgunculuk yapanların önüne geçilmiş olacak.

Sıfır otomobillere satış kısıtlaması geldi mi? Sıfır otomobillere satış kısıtlaması getirilecek mi?

2. el araç alım-satımı yapan şirketlere soruşturma! Fiyatlara nasıl yansıyacak?