Otomobil

Sıfır Renault Clio'da inanılmayacak fiyat! İkinci el piyasasını baltalayacak! Hemen bakın!

Renault, Türkiye pazarında en çok tercih edilen modellerinden biri olan Clio için herkesi sevindirecek önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!Bu model için Renault elini taşın altına koydu

Renault Clio dünyada ve ülkemizde de pek çok kişinin tercih ettiği bir araba modeli. Bu model için Renault elini taşın altına koydu. Renault Clio, 250 bin TL'ye sıfır olarak satışa çıkacak.

 

İşte haberin detayları…

RENAULT, CLİO MODELİNİ TÜRKİYE PAZARINA UYGUN FİYATLARLA SOKUYOR!

Renault, Türkiye pazarında sevilen modellerinden biri olan Clio için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene en çok satan otomobil modellerinden biri Clio oldu. Bilindiği üzere son dönemde otomobil fiyatları bir hayli yükseldi, bu gelişme şu günlerde müşteriler için güzel bir haber olarak değerlendiriliyor. Eğer şartlar uygun ise 250 bin TL'ye sıfır Renault Clio almak mümkün olabilir. Bu, otomobil fiyatlarının hayli pahalı olduğu günümüzde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Günümüzde otomobil fiyatlarının arşa çıkması, çalışan ücretlerinin artması ile birlikte paralel gerçekleşti. Özellikle son yıllarda otomobil fiyatları inanılmayacak bir şekilde arttı ve hali hazırda en ucuz sıfır otomobilin fiyatı bile 400 bin TL'yi geçmeye başladı. Bu durum, özellikle orta ve alt gelir grupları için otomobil sahibi olmanın yolunu tıkadı.

Renault, Türkiye pazarında Joy donanım sınıfında 360 bin TL'lik fiyatlarla satılan bir modele sahip. Ancak, Renault'nun Asya pazarında daha boş modelleri daha uygun fiyatlar ile satması, Türkiye pazarında da daha uygun fiyatlarla satılmasının mümkün olabileceği düşüncesi hakim olmaya başladı. Bu yüzden, Renault'nun Türkiye pazarına daha uygun fiyatlar ile Clio modelini sunması gerekli çalışmaların yapılmasından sonra bekleniyor. Bu durum, otomobil sahibi olmak isteyen pek çok orta ve alt gelir grupları için önemli bir fırsat gibi görülüyor.

ÖTV SORUSU HALA SORULUYOR!

2023 ÖTV indirimi olacak mı? 2023 yılı ÖTV muafiyeti ne kadar olacak? ÖTV indirimi ne zaman? soruları son günlerde bir hayli çok sorulur oldu. Bu konuda yeni gelişmeler yaşanıyor. Seçim hazırlıklarına devam eden AK Parti, seçimi kazanması durumunda otomobilde ÖTV'ye kademeli indirim getirmeyi planlıyor. Seçim vaadi olarak belirlenecek olan ÖTV indirimiyle bir araçtan alınan verginin yarı yarıya düşürülmesi bekleniyor. Bu hamle ile otomotiv sektörüne hareketlilik getirilmesi hedefleniyor.

Dolar biriktiren bunu yapmazsa bin pişman olacak! Selçuk Geçer’den can yakan uyarı!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Ocak Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!