29 / 04 / 2024

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi

Sigara zammından sonra güncel liste ile en ucuz ve en pahalı fiyat listesini öğrenmek isteyen tütün ürünü tüketicileri yeni rakamları öğrenmek istiyor.



Sigara zammının ardından yeni sigara fiyatları büyük merak konusu olmaya devam ediyor. 2 Temmuz 2022 tarihi itibariyle JTİ grubu markalara gelen zammın ardından, BAT ve Philip Morris ürünlerine de 2 TL daha zam gelmişti. Sigara zammından sonra güncel liste ile en ucuz ve en pahalı fiyat listesini öğrenmek isteyen tütün ürünü tüketicileri yeni rakamları öğrenmek istiyor.

Peki 29 Temmuz 2022 tarihinde yani Bugün Sigaraya zam geldi mi?

İşte JTİ, BAT, Philip Morris marka sigara fiyatları güncel liste

Sigaraya son olarak ÖTV zammı gelmişti. Sigaradaki asgari maktu vergi tutarı 0.71 TL'den 0.79 TL'ye yükselmişti.

Sigara fiyatları bugün de sigaraya zam haberleri ile beraber gündeme geldi. Şu an için sigara fiyatlarında zam görülmüyor.

29 Temmuz 2022 güncel sigara fiyatları şöyle:

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön