Perakende

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... Doğadan ilham alan ürünleriyle cildinize anında etkiler sunan Pure Beauty, güneşin, mavi ışığın ve çevresel etkilerin neden olduğu zararları hafifletmek ve cildinizi canlı tutmak için özel formüller geliştirmiştir

Güzellik ve bakım rutininizi doğal içeriklerle desteklemek ve cildinizin sağlığını korumak isterseniz, Pure Beauty dünyası sizin için ideal bir seçenek olabilir. Doğadan ilham alan ürünleriyle cildinize anında etkiler sunan Pure Beauty, güneşin, mavi ışığın ve çevresel etkilerin neden olduğu zararları hafifletmek ve cildinizi canlı tutmak için özel formüller geliştirmiştir.

Günümüzde, güzellik ve bakım dünyasında doğal içeriklerden ilham alan ürünler giderek daha fazla tercih ediliyor. Cilt sağlığına zarar vermeden etkili sonuçlar sunan doğal ürünler, güzellik rutininizi güçlendirmeye yardımcı oluyor. İşte bu doğrultuda, güzellik ve bakım alanında aradığınız her şeyi sunan Pure Beauty dünyasıyla tanışma vakti!

Cildimizi güneşin, mavi ışığın ve çevresel etkilerin zararlarından korumak ve canlı bir görünüm elde etmek için düzenli bakım ve doğru ürünler kullanmak son derece önemlidir. Pure Beauty, doğal içerikli ve etkili ürünleriyle cilt sağlığına odaklanırken aynı zamanda şıklığınızı da tamamlamanıza yardımcı oluyor. Ünlü genç oyuncu Sıla Türkoğlu gibi birçok kişinin de tercihi olan Pure Beauty, sunduğu geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun de tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, doğal içerikli ve etkili formülleriyle dikkat çekiyor. İşte, Pure Beauty'nin öne çıkan ürünlerinden bazıları:

Pure Beauty BB Krem SPF 50 Pa+++ / 359,90 TL:

Doğal görünümlü, hafif ve makyajsız bir cilt elde etmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Pure Beauty BB Krem, cildinize 10 farklı fayda sunmaya yardımcı olurken, içeriğindeki Lespedeza Capitata özü sayesinde mavi ışığın etkilerinden koruma sağlar. Aynı zamanda SPF 50 korumasıyla güneşin zararlı etkilerine karşı da cildinizi korur. İki farklı renk tonu seçeneği bulunan bu BB krem, Camellia Japonica çiçeği içeriğiyle de cildinizi dış etkenlere karşı korur. Normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur.

Pure Beauty CC Krem SPF50 Pa+++ / 359,90 TL:

Eşitlenmiş bir cilt görünümü elde etmek isteyenler için idealdir. Pure Beauty CC Krem, içeriğindeki güçlü antioksidanlar sayesinde cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. Ayrıca, cilt tonunun eşitlenmesine ve nemlendirilmesine destek olur. Lespedeza Capitata özü sayesinde mavi ışığın etkilerinden, SPF 50 PA+++ korumasıyla da güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmanıza yardımcı olur. Normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur.

Pure Beauty Brighten Up Temizleyici Köpük 125 ml / 199,90 TL

Pure Beauty Brighten Up Temizleyici Köpük, özellikle yağlı ve akneye meyilli cilt tipleri için mükemmel bir seçimdir. İçeriğindeki özel bileşenler, cildin fazla yağını ve sebumunu gidermeye yardımcı olurken aynı zamanda nemlendirme etkisi sağlar. Bu temizleyici köpük, cildinizin doğal ışıltısını ortaya çıkarmaya ve hafif makyajı ve güneş kremi kalıntılarını derinlemesine temizleyerek cildinizi arındırmaya yardımcı olur.

Pure Beauty Brighten Up Aydınlatıcı Krem 50 ml / 379,90 TL

Pure Beauty Brighten Up Aydınlatıcı Krem, hafif ve ferahlatıcı yapısıyla ciltte kolay emilim sağlar. İçeriğindeki doğal bileşenler, cildin mavi ışık kaynaklı oksidatif stresten ve ince toz partiküllerinden korunmasına yardımcı olur. Bu aydınlatıcı krem, cildinize doğal bir parlaklık kazandırmaya ve cildinizi nemlendirerek canlandırmaya yardımcı olur.

Pure Beauty Brighten Up Güneş Koruyucu Losyon SPF50Pa+ / 399,90 TL

Pure Beauty Brighten Up Güneş Koruyucu Losyon, cildinizi güneşin UVA ve UVB ışınlarından etkili bir şekilde korur. İçeriğindeki Alpha-Bisabolol ve Glutatyon sayesinde cildi güneş lekelerinin oluşumundan korurken aynı zamanda cildinizi nemli tutar. Niacinamide ile formüle edilen bu güneş koruyucu losyon, SPF 50 Pa+ korumasıyla cildinizi güneş ışınlarından ve cilt tonu eşitsizliği oluşumundan korurken cildinizi nemlendirir.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.watsons.com.tr/

EDİTÖR NOTU:
 Bu haber 6 Temmuz 2023 tarihinde saat 00:31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.07 Türk Lirası, euro 28.33 Türk Lirası, altının gramı ise 1.609 Türk Lirası değerinde.

BİM'de 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü

Fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu

Madame Coco Nevresim Takımlarında yüzde 70'e varan indirim; Bu fiyatlara bir daha bulamazsınız