02 / 05 / 2024

Şile Green Village 2'de 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şile Green Village 2'de 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Burçkale Yapı

Proje: Green Village Şile 2

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Şile Green Village 2 projesinde yer alan dairelerin fiyatları 135 bin TL'den başlıyor.



Şile'de hayata geçirilen Green Village 2 projesi  Burçkale Yapı  tarafından yükseliyor. 


142 konuttan meydana gelen Şile Green Village 2 projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçenekleri bulunuyor. 


185 metre uzunluğunda bir göletten meydana gelen Şile Green Village 2 projesinde toplam arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. 


Aile ve çocuk konsepti uygulanan Şile Green Village 2 projesinde yer alan dairelerin fiyatları kısa bir süre için 135 bin TL'den başlıyor. 


Şile Green Village 2 projesinde göletin çevresinde gençlik adaları, koşu parkuru, yürüyüş alanları ve fiskos adaları yer alıyor. 


Şile Green Village 2 projesinde konut seçenekleri ayrıca teras tek kat daire, bahçe tek kat daire, teras dubleks ve bahçe dubleks şeklinde çeşitlendiriliyor. 


Şile Green Village 2 projesinin sosyal alanlarında ağaç evler, su değirmeni, mini çiftlik, tırmanma duvarı, köy bakkalı, Kids Club, kapalı sosyal tesis, şelale, DVD room, mini yaz okulu, oyun alanları, atölyeler, hobi bahçesi, kütüphane ve teleferik yer alıyor. 


Şile Green Village 2 iletişim bilgileri

0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile2.com


projeye sor



Geri Dön