Proje Güncel

Şile Kabakoz Evleri 'nde lansman müşterilerine özel fırsat! 4+1'ler 32 milyon 500 TL'den başlıyor!

E-ART Mimarlık ve Noble Tree iş ortaklığıyla inşa edilen Şile Kabakoz Evleri 'nde lansman müşterilerine özel fırsatlar sunuluyor. Peki Şile Kabakoz Evleri ne kadar? Şile Kabakoz Evleri'nde hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Şile Kabakoz Evleri, E-ART Mimarlık ve Noble Tree tarafından Şile'de inşa ediliyor. Toplam 2500 metrekare alanda inşa edilen projede toplam 7 konut bulunuyor.

Şile Kabakoz Evleri projesi 4 blok, 7 konutluk butik bir projeden oluşuyor. Farklı metrekarelerde bahçelere sahip bu villalarda, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor. 

Bölgedeki ilk ve tek LEED Platinum sertifikalı yapı olan Şile Kabakoz Evleri, olağanüstü derecede enerji verimli, su verimli ve sağlıklı olmasının yanı sıra, doğa ile insanın bağını koparmayacak bir yapı şeklinde tasarlandı. 

Proje özellikleri arasında; yeşil ev konsepti, kendi enerjisini üretebilen akıllı ev teknolojisi, sürdürülebilir uygulama çözümleri, 4.60 metre tavan yüksekliği, Belçika'dan ithal edilen Reynaers Aluminium doğrama sistemleriyle ve jumbo boyutlu pencerelerle donatılmış villanıza ait havuz ve ateş çukuru tasarımları yer almakta. Ayrıca, dış cephesi Denizli'nin en yüksek kaliteli traverteninden yapıldı. 

Ayrıca, 350 metrekareden başlayan brüt alan seçenekleri ve 1500 metrekarelik yeşil alana sahip. Projede lansman müşterilerine iç tasarımda değişiklik yapma fırsatı sunuluyor.

ŞİLE KABAKOZ EVLERİ SOSYAL ALANLAR NELER?

Projede sosyal alan olarak; buhar odası, hamam, sauna, spa, yüzme havuzu, açık, kapalı ve misafir otoparkı ve 7/24 güvenlik sistemi, bulunuyor.

ŞİLE KABAKOZ EVLERİ NE KADAR? ŞİLE KABAKOZ EVLERİ FİYAT LİSTESİ 30 AĞUSTOS 2024

Şile Kabakoz Evleri 4+1 ve 5+1'ler olmak üzere toplam 7 konuttan oluşuyor.
4+1 evler 164 metrekare büyüklüğünde fiyatı 32 milyon 500 bin liradan,
5+1 evler 273 metrekare büyüklüğünde ve 32 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin şu anda inşaat aşaması devam etmekte olup teslimlerin Aralık 2024'te yapılması bekleniyor.

Ankara Seyir Konutları'nda teslimler beş ay sonra!

Mamak Referans Evleri'nde 5 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı! 

Koray Kasaba 5. etap 79 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla!