Konut

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.Hemen teslim avantajı sunulan projede toplam 14 villa bulunuyor

Şile Lotus Saklıgöl Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Hemen teslim avantajı sunulan projede toplam 14 villa bulunuyor.

Doğandemir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lotus Saklıgöl Evleri projesinin arsa alanı  3 bin 112 metrekare.

Proje ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Lotus Saklıgöl Evleri projesinde her bir villada 75 metrekare bahçe alanı ve 18 metrekare kış bahçesi terası bulunuyor. Lotus Saklıgöl Evleri projesinde yer alan villalar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Lotus Saklıgöl Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Lotus Saklıgöl Evleri projesi ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Lotus Saklıgöl Evleri projesi ile ilgili detaylar...

Peki Lotus Saklıgöl Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Lotus Saklıgöl Evleri projesi ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Lotus Saklıgöl Evleri projesi ile ilgili detaylar...

Site sakinleri için spor salonu ve ortak bir havuzun da yer aldığı Lotus Saklıgöl Evleri prpojesinin bahçe katında 50 metrekarelik salon ve mutfak, orta katında 18 ve 24 metrekarelik her biri ebeveyn banyolu yatak odası mevcut. Yine verilen detaylara göre villaların üst katlarında tavandan yere kadar camla kaplı, giyinme odalı, ebeveyn banyolu, 35 metrekare büyüklüğe sahip köy manzaralı master yatak odası mevcut. Ayrıca her biri panoramik manzaralı 14 adet villaya ait otopark alanı da yer alıyor. 

Aralık 2023'te sahiplerine teslim edilecek olan Lotus Saklıgöl Evleri projesinden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Saklıgöl Tesisi'ne 3 dakika, Karamandere At Çiftliği'ne ise 1 dakika uzaklıkta yer alan proje depreme dayanıklı olarak inşa edilecek.

Lotus Saklıgöl Evleri projesi fiyat
Lotus Saklıgöl Evleri'nde fiyatlar 9 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Lotus Saklıgöl Evleri projesinde 4 milyon 925 bin TL peşinat ödendiğinde kalan 4 milyon 925 bin TL'yi 2024 yılının Ocak ayına kadar ödeyerek, tapunuzu hemen alabilirsiniz.

Web: https://lotussakligol.com/

 

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!