Genel

şžile Orman İşletmesi arsa karşılığı trampa ihalesi yapacak!

şžile Orman İşletme Müdürlüğü, idare binası ve kompleksi yaptırılması karşılığında taşınmaz mal trampası için ihale düzenledi. Tahmini bedeli 2 milyon 548 bin 599 TL olan ihalenin tarihi 5 Nisan 2011

şžile Orman İşletme Müdürlüğü, idare binası ve kompleksi yaptırılması karşılığında taşınmaz mal trampası için ihale düzenledi. şžile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul şžile Kumbaba yolu Mevkii 'ndeki orman alanında yaklaşık 3 bin 870 metrekare inşaat alanı bulunan bir adet dört katlı idare binası ve üç adet üçer katlı lojman binaları ile şžişli Maslak Mahallesi Fatih Ormanı Kampüsü alanında kalan 658 metrekarelik arsa üzerine üç katlı lojman binası yaptırılacak. şžile Orman İşletmesi, bu bina yapımları karşılığında şžile, Hacıkasım Mahallesi Üsküdar Caddesi 'ndeki 2 bin 220 metrekare arsayı ve üzerindeki binayı trampa edecek.

Yapılan açıklamalara göre tahmini bedeli 2 milyon 548 bin 599 TL olan ihalenin geçici teminatını, ihaleye katılacak olanların kendi belirleyecekleri fiyat üzerinden yüzde 10 'dan az olmamak şartı ile ilgili bankalara yatıracak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gereken ihale, Fatih Ormanı Kampüsü 1 Nolu İdare Binasında 5 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com