Arsa ve Arazi

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Şile Villa Arsaları, şehir merkezindeki beton yığınlarından, gürültü ve stresten uzak bir yaşamı odak merkezine koyan ve doğayla baş başa, tamamen organik bir yaşam fırsatı sunan villa imarlı bir arsa projesi olarak tanımlanıyor.

Turkish Global İnvestment, Arsago ve Coldwell Banker GO ortak projesi olan Arsago Şile villa arsaları satışa sunuldu. Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

İşte Şile Villa Arsaları projesine ilişkin detaylar...

PROJE ÖZELLİKLERİ

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi'nin, "Ada , Parsel 1800/154, Arsa Alanı 6936,75 metrekare, imar Durumu tarımsal turizm, Parsel Sayısı 20, Parsel Alanları ise 234-355 metrekare"dir.

Şile Hasanlı ve Yaka’da konumlanan projeler, hafta sonu doğaya kaçabileceğiniz, villa yaşamına uygun alanları oluşturularak ve küçük bütçelerle büyük getiriler elde edebileceğiniz yatırım fırsatları sağlıyor.

Günümüzde yatırım yapmak isteyenler için ilk seçeneklerden biri arsa oluyor. Özellikle İstanbul’da arsa yatırımı için fırsat barındıran çok değerli bölgeler bulunuyor. Bu bölgelerden biri de Şile.

Turkish Global İnvestment, Arsago ve Coldwell Banker GO ortak projesi olan Arsago Şile villa arsaları; Şehir merkezindeki gürültü ve stresten uzak bir yaşamı İlke edinmiş tamamen organik doğa içerisinde minimal yaşam alanıyla huzura vadediyor.

ŞİLE VİLLA ARSALARI ULAŞIM

Aynı zamanda projeye uygun turizm imarlı yapı yapabileceğiniz bir arsa projesi olarak dikkat çekiyor. İstanbul Şile Yaka mahallesinde konumlanan projede; Doğa ve huzurla buluşabileceğiniz, doğa yaşamına uygun arsalar üretiyor ve küçük bütçelerle, tarihi ve turistik yerleri ile ünlü Şile'de büyük getiriler ile yatırım fırsatları sağlanıyor.

Ulaşım açısından birçok alternatife ve yeni yatırıma sahip olan bölge; Harika doğasıyla bilinen Şile'de, Şile merkez 31 km mesafede, Yeşil ile mavinin buluştuğu bölgede, Turizm ve Tarihi alanların merkezinde konumlanıyor. Ayrıca, D-020 Karayoluna 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 53 km, Kuzey Marmara Otoyoluna 40 km uzaklıkta yer alıyor.

ŞİLE VİLLA ARSALARI SÜREÇİ NASIL İŞLİYOR?

Söz konusu projede süreç şu şekilde işliyor;

AYRINTILAR İÇİN: https://arsago.com.tr/

Kripto para piyasalarında ‘SEC’ şoku devam ediyor! Kripto borsasında bu hafta neler olacak?

O ilde yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla 3 arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!