Genel

Şile'de 6 milyon 300 bin TL'ye satılık turizm alanı

Şile Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 20 bin 853 metrekarelik turizm alanını satışa çıkardı

Şile ilçesi Hacıkasım Mahallesi, Kumluk Mevkiİ'nde bulunan taşınmaz turizm tesis alanı imarlı. Bu alana otel, motel, tatil köyü, pansiyon, camping, bungalow gibi turistik tesisler yapılabilecek. Yapı emsali brüt arsa üzerinden yapılacak. Avan projesinde Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Onayı alınacak.

Satışa çıkarılan taşınmazın muhammen bedeli 6 milyon 300 bin TL, geçici teminatı ise 189 bin TL olarak belirlendi. İhale 30 Temmuz 2010 günü, saat 14.00'de, Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

--

Şile Kumluk'taki turizm tesis alanı satılacak

Şile Belediye Başkanlığı, Şile İlçesi Hacıkasım Mahallesi Kumluk mevkinde bulunan 20 bin 853 metrekare turizm tesis alanını satmak üzere ihale açtı.

Otel, motel, tatil köyü, pansiyon, camping, bungalow gibi turistik tesislerin yapılmasın uygun olan taşınmazın muhammen bedeli 6 milyon 300 bin lira, geçici teminatı ise 189 bin lira olarak belirlendi.

İhale, 30 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif usulü ile Şile Belediye Başkanlığında yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek, Mali Hizmetler Müdürlüğünden görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alabilecekler.
AA