28 / 04 / 2024

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın mahalle ziyaretleri sürüyor. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan çalışmaları inceleyen ve yeni hizmetler konusunda bölge sakinleriyle buluşan Başkan Yılmaz, bu kapsamda Sayalar ve Çayırdere Mahallesi’ni ziyaret ederek bazı tespitlerde bulundu. Sayalar Mahalle Muhtarı Hüseyin Ece ve Çayırdere Mahalle Muhtarı Doğan Bilgiç’in bilgilendirmeleri ile iki mahallenin çözüm bekleyen sıkıntıları yerinde gördü. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; Sayalar’a Sağlık Evi, Çayırdere’ye ise Mahalle Evi müjdesi verdi. Başkan Yılmaz’a ziyareti sırasında başkan yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak, Belediye Meclis Üyesi Sefer Ölçer, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve birim müdürleri katıldı.

SAYALAR SAĞLIK EVİ HIZLICA YÜKSELECEK

Mahalle ziyaretlerine Silivri Sayalar’dan başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, muhtarlık binası önünde yer tespiti de yaptı. Projesi ve bağışçısı hazır bulunan sağlık evini muhtarlık binası önünde düşündüklerini belirten Başkan Yılmaz, çok kısa bir sürede tek katlı modern bir sağlık evinin mahallelilere kazandırılacağını söyledi.

 


Geri Dön