Yeni Projeler

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.Siltaş Yapı, İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli lokasyonları arasında yer alan Pendik’te kentin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede Siltaş Korupark projesini inşa etmeye hazırlanıyor

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı, hayatın merkezinde ve doğanın yanı başında yeni bir proje için daha düğmeye bastı.

Siltaş Yapı, İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli lokasyonları arasında yer alan Pendik’te kentin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede Siltaş Korupark projesini inşa etmeye hazırlanıyor. Verilen detaylara göre, en güncel deprem yönetmeliğine uygun şekilde yatay mimari konseptiyle inşa edilen Siltaş Korupark, 114 daire ve 9 villadan meydana geliyor. Her detayı özenle tasarlanan çok özel bir proje olan Siltaş Korupark’ın 2023 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Şehre değer katma hedefiyle 2011'den bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı; doğanın içerisindeki yeni projesi Siltaş Korupark ile ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Paylaşılan detaylara göre, en güncel deprem yönetmeliğine uygun şekilde adeta titizlikle hayata geçirilen ve yatay mimari konseptiyle ön plana çıkan proje, İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Pendik’te yükseliyor. Yine verilen bilgiye göre, bu sene sonunda teslim edilmesi planlanan Siltaş Korupark’ın hem oturum amacıyla güvenli, huzurlu ve konforlu bir ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için önemli fırsatlar sunduğunu kaydeden Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, projenin detaylarını da paylaştı.

Ormanın yanı başında 114 daire ve 9 villa

Yaptığı açıklamada Siltaş Korupark projesinin 114 daire ve 9 villadan oluştuğunu belirten Murat Özdemir, “Toplam 13 bin metrekarelik inşaat alanında yükselmeye başlayan projenin, doğanın içerisinde ikonik bir yaşam vadediyor. Mega kent İstanbul’un en sağlam zeminli bölgeleri arasında yer alan, yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun şekilde, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile hayata geçirilen projede 3,5+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunacak. Villalar ise 5 oda 1 salon olarak yapılıyor. Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan söz konusu proje her güne bol oksijenli, temiz bir nefes ile başlama imkanı sunacak” dedi.

LifeX konseptiyle yaşama ekstra konfor katan ayrıcalıklar

Yine verilen bilgilere göre, Siltaş Yapı’nın beş seneyi aşkın zamandır projelerinde uyguladığı ve sadece bir konut değil komple bir yaşam alanı sunan LifeX konseptinin bu projede de yer aldığını dile getiren Özdemir, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Projemiz, LifeX konsepti içerisinde bulunan süs havuzları, yüzme havuzu, sauna, kafe kütüphane, fitness salonu, çocuk parkı, kamelya, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, yerden ısıtma sistemi, misafirler için kiralanabilir süit daire ve 7/24 güvenlik imkanı ile hayata ekstra değer katacak. Bunun dışında merkezi süpürge sistemi altyapısı, stor perde altyapısı, giyinme odalı ve çamaşır odalı daire konseptiyle de proje sakinlerinin yaşamını da kolaylaştıracak.”

Havalimanına 10 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika mesafede

Pek çok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükselen Siltaş Korupark; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, metro istasyonuna 15 dakika, E-5’e 10 dakika, TEM Otoyolu’na 6 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 5 dakika, Pendik Marina’ya 12 dakika,  Viaport’a 5 dakika ve farklı alışveriş merkezlerine 5 dakika, Teknopark’a 4 dakika ve en yakın hastaneye 3 dakikalık mesafede yer alıyor.

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

Riskli binalar deprem gerçeğine karşı en büyük tehdit!

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!