29 / 04 / 2024

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50'si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50'si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Firma: Siltaş Yapı

Proje: Siltaş Premium

Siltaş Premium projesinde yüzde 50'si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışlar başladı. Peki Siltaş Premium'da hangi tip konutlar var? İşte detaylar...



Siltaş Premium projesi, Pendik Yenişehir’de Sitaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Temeli atılan yeni proje ile yaşam yeniden tanımlanacak. 

Siltaş Premium, megakentin tam merkezinde, farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında hayata geçiriliyor. Projede toplam 344 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor. 

Proje 2018 deprem yönetmeliği, yüksek standartlarına uygun radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa ediliyor. 

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50 si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Siltaş Premium projesinde farklı büyüklüklere sahip 2+1, 3+1 ve 4+1 ferah konut tipleri yer alıyor. Proje ile konut sahiplerine prestijli, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunuluyor. 

Siltaş Premium'un yüzde 65'lik kısmı yeşil alanlara ayrıldı. Projede, yalnızca bir ev değil komple bir yaşam alanı sunan LifeX konsepti bulunuyor. Ayrıca, projede yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Ayrıca projede araçlar için e-şarj altyapısı sunuluyor. 

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50 si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Siltaş Premium projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5, Tem Otoyolu’na 3, Pendik Marina ve E-5’e 12, Teknopark’a, bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu Aydos Ormanı’na 2, üniversiteler ve alışveriş merkezlerine de 5 dakika mesafede yükseliyor. 

Projede, beş yıldızlı otel konforunda kiralanabilir süit daireler ile 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. Projedeki dairelerde, yerden ısıtma, stor perde ve akıllı ev alt yapısı da bulunuyor. 

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50 si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "Siltaş Premium ile sakinlerini kazançlı yatırım fırsatıyla buluştururken, güvenli yapı arayışlarına da cevap vereceğiz.Hayatın tam ortasındaki konumu ve sıra dışı sosyal olanaklarıyla premium yaşamın tüm beklentilerini karşılayacağız" ifadelerine yer verdi. 

Proje ile ev sahiplerine şehir yaşamından uzaklaşabilecekleri tertemiz bir doğa dokusu sunacaklarının altını çizen Murat Özdemir, "Güvenlik, konfor ve estetiğin bir arada harmanlandığı fonksiyonel mimarisi sayesinde yine bölgeye değer katmaya hazırlandığımız projemizin doğayla uyumlu dokusu ile hayatı iyileştirmeyi de planlıyoruz" dedi ve 5 seneyi aşkın süredir projelerinde uyguladıkları LifeX konseptinin bu projede de olduğunu söyledi. 

Siltaş Premium projesinde lasmana özel  yüzde 50 peşin ve 18 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor. 

Web: https://siltasyapi.com/

Tel: 444 0 289

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön